Boreal Bulnes Dağcılık Botu (Satılık)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,958

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar ,

Artık kullanmadığım Boreal Bulnes Dağ Botumu satmak istiyordum.
Ücret Pazarlıksız 100 YTL.
Numarası = 44,5 - (10 UK)

Botların son hali ekte görünmektedir.

1609.07DeretepeOrman002.jpg

Tabanda görmüş olduğunuz kırmızılık yaz aylarında havalandırmayı , kış aylarında ayakların kısa sürede yıkanmasını sağlamaktadır.! ;D

İlgi için şimdiden Çok Teşekkür ederim.

İyi Çalışmalar. !

Öz Murat ,

Etiketler
Ynt: Satılık - BOREAL Bulnes Dağcılık Botu , 100 YTL.

Ayakkabılar eski ,cahilliğimi mazur gör dostum.
Beni bilgilendirirmisin bu ayakkabılara değerini ne veriyor ?

Dağda giderken ,
" Oğlum ben ne yerler gördüm , ne dereler aştım , ne yamaçlar çıktım bot dayanmadı bana bot " diyebilmenin en kolay yolunu bu bot sağladığı için 100,00 YTL değer biçtim.
Bence az bile ;D

Selamlar

Öz Murat ,

Murat ayakkabıya has ter ve ayak kokusu fiyata dahil mi? ;D ;D ;D

Ynt: Boreal Bulnes Dağcılık Botu (Satılık)

bunun altına anıları yazmak lazım
sonra müzeye konur :smiley:
o zaman fiyatı 10 kat artar, açık arttırmaya çıkar

sereye' Alıntı:
100 lirayı ve botları teslim alacak arkadaş kaç sene muhafaza etmek zorunda? ;D ;D ;D

Mesajda hata var sereye,

100 lira bot sahibine verilecek yani bana.
Botu alan ister müzeye koyar , ister bot ile yaşadığı anıları yazarak tekrar açık artırmaya çıkarır.!

Bak bu benim de aklıma yattı.!
Neden kendim yapmayayım ki ;D

Murat,

Çiğdem'e Boreal Bulnes almayı düşünüyoruz. Tavsiye eder misin? Bu kış dağlara bizimle gelmeyi istiyor. O yüzden otomatik krampon takabileceği bir kış botu olmalı. Herşeyden önemlisi 36 numara birtek Bulnes te var. Çiğdemnormalde 35 numara giyiyor da :smiley:

36 ayağına tam oturur Efe ağabey
Boreal Atlas modelleri ona uyar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri