Ynt: Bora Knives mı Ka Bar mı Yardım Lütfen???
ELİMDE 440 C ÇELİĞE SAHİP OLAN BİRKAÇ MARKANIN BIÇAĞI VE ÇAKISI VAR AMA ŞU BİR GERÇEK Kİ ÇELİĞİ ÇELİK YAPAN SÜREÇLERDEN BİRİ DE İŞLEME SÜRECİ...BORA NIN ÇELİĞİ ÇOK YUMUŞAK ÇABUK KESKİNLEŞİP ÇABUK KÖRLEŞİYOR.AVCILIKTA ET KESMEK İÇİN KULLANIMI SÜPER AMA AĞAÇ DAL VB KESTİĞİMDE PAT DİYE KAYBOLUYOR KESKİNLİĞİ.ELİMDEKİ YABANCI MARKA VE 440C ÇELİKTEN YAPILMIŞ ÇAKILARDA BU BÖYLE DEĞİL.BENİM KULLANIM AMACIMA GÖRE BIÇAĞI BİRAZ ZORLAMAK LAZIM O YÜZDEN SİZE KABAR I TAVSİYE EDİYORUM.HATTA BUCK UN VG10 ÇELİKTEN YAPILMIŞ MODELLERİNE BAKMANIZI DA ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM..
ELİMDE 440 C ÇELİĞE SAHİP OLAN BİRKAÇ MARKANIN BIÇAĞI VE ÇAKISI VAR AMA ŞU BİR GERÇEK Kİ ÇELİĞİ ÇELİK YAPAN SÜREÇLERDEN BİRİ DE İŞLEME SÜRECİ...BORA NIN ÇELİĞİ ÇOK YUMUŞAK ÇABUK KESKİNLEŞİP ÇABUK KÖRLEŞİYOR.AVCILIKTA ET KESMEK İÇİN KULLANIMI SÜPER AMA AĞAÇ DAL VB KESTİĞİMDE PAT DİYE KAYBOLUYOR KESKİNLİĞİ.ELİMDEKİ YABANCI MARKA VE 440C ÇELİKTEN YAPILMIŞ ÇAKILARDA BU BÖYLE DEĞİL.BENİM KULLANIM AMACIMA GÖRE BIÇAĞI BİRAZ ZORLAMAK LAZIM O YÜZDEN SİZE KABAR I TAVSİYE EDİYORUM.HATTA BUCK UN VG10 ÇELİKTEN YAPILMIŞ MODELLERİNE BAKMANIZI DA ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM..