Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 249
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,687
Ynt: Bolu Yedigöller Kampı (18-19 Nisan 2009)

IMG_3436.jpg

IMG_3442.jpg

IMG_3451.jpg

Dostlarım: Deniz, Ege ve Ben
IMG_3473.jpg

IMG_3477.jpg

Etiketler

mezeci_67' Alıntı:
Sn Alfonse bunlardanmı istiyorsunuz?
Evv vett!!!! Tam da bu işte..... Makarna yemişte büyümüş, kesin :smiley: Heh, heh :smiley:
Süperrr yaaaaa............
Bende isterim.....

jargondeath,
Bunlar nasıl kareler böyle, çok iyisiniz....
Tebrik ederim.........

Uzaktan karla kaplı görünen tepe Bolu Aladağlar'ın zirvesi..

Sıkılmadınız umarım az kaldı bitiyor. İyi seyirler.

IMG_3463.jpg

Efe üstad sağ üstde alternatif güzergah peşinde eğim malum :smiley:
IMG_3464.jpg

IMG_3465.jpg

IMG_3466.jpg

IMG_3467.jpg

Fatih, vizörüne sağlık, gerçekten çok güzel kareler yakalamışsın, yaptığımız trekking ile ilgili fotoğraflar da harikalar, artçı olman iyi olmuş. Devamını bekliyoruz, bu kadarcık değiller sanırım.

Alfonse' Alıntı:
O tavanın sol tarafındaki yer elması mı?

Közde Soğan üstad o. Yanına közde patlıcanıda ekleyip üzerine yoğurtlu veya yoğurtsuz servis imalat (Kamptki nickname : teyzemo) Adnan abinin fotoğraflarında akşam üzerinde masada görünüyor.

Alfonse' Alıntı:
jargondeath,
Bunlar nasıl kareler böyle, çok iyisiniz....
Tebrik ederim.........

Teşekkür ederim. Yolun başındayız daha çok çalışmak lazım çok.

Herkes gitmiş kadar olmuştur umarım. Eleme konusunda hassas davranmadım fotoğraf sayısı azalmasın diye çok kötüleri eledik çektiğimiz ne varsa yükledik. Hoşunuza gideceğini umarım. 1-2 taş daha var eteğimde onlara biraz zaman verip çakma HDR olarak paylaşıcam.

Daha anlatılcaklar var. Videolar gelmedi. Diyorumki yemekleri yemeyen. Oraları görmeyen. Muhabbetlere katılmayan çok şey kaçırdı sanki.

Yeni etkinliklerde görüşmek üzere.

Sevgiler ve saygılar sunarım.

Şimdi ben başlıyorum fotoğraflara, ilk kareler Yedigöller için Mengen ayrımından sonra çektiklerim

DSC05028.jpg

DSC05030.jpg

DSC05031.jpg

DSC05032.jpg

DSC05033.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR