yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Üç günlük bir BOLU gezisine çıkacağım, Nereleri gezeyim? Nerede ne yiyeyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Abant günübirlik için uygun ama yedigöller yol uzun hocam bence gece kalmadıktan sonra yedigöller yorgunluğa değmez ayrıca telde çekmez yedigöllerde.Gitmişken gölcüğü gör bence. Yedigöllerde çadırla üşümem dersen deneyebilirsin yada güçlüde uyursan git ve bir gece kalAslında daha çok Abant ve Yedigöller'i görmek istiyorum.
Boluda kalırken, Bolu'dan yola çıkacağım. Sabah erken kalkıp bir günü yedigöllere ayırmayı düşündüm. Kamp artık yapmıyorum. Bolu'ya dönüp öğretmenevinde kalmayı düşündüm.Abant günübirlik için uygun ama yedigöller yol uzun hocam bence gece kalmadıktan sonra yedigöller yorgunluğa değmez ayrıca telde çekmez yedigöllerde.Gitmişken gölcüğü gör bence. Yedigöllerde çadırla üşümem dersen deneyebilirsin yada güçlüde uyursan git ve bir gece kal
Olabilir ama yedigöllerde geçireceğin zaman kısıtlı olacaktır . Gölcükte boluya yaklaşık 20 kmBoluda kalırken, Bolu'dan yola çıkacağım. Sabah erken kalkıp bir günü yedigöllere ayırmayı düşündüm. Kamp artık yapmıyorum. Bolu'ya dönüp öğretmenevinde kalmayı düşündüm.
3 gün önce yedigöllerdeydik. 2 gece kaldık karavanla. Hava geceleri soğuk, 10 derece civarı. Bolu merkezden giden yol asfalt. Hiçbir sorunu yok. Kısa bir mesafede bakım çalışması var. Ayrıca milli parka yaklaşınca Arnavut kaldırımı başlıyor. Karavanla veya çadırla konaklamak sadece kamp bölümünde ücreti mukabilinde mümkün. Su var. Elektrik yok. Telefon 4g full çekiyor.Yedigöller 47 km çıkıyor ama yolun da iyi olmadığı, stabilize olduğu söyleniyor. Yarın göreceğiz.. Yarın sabah erken hareket edebilirsem rahat rahat bir günde gezmeyi yetiştirebilirim Yedigöller'i...