Bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu İstikameti Görülecek Kamp

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yengeç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,394

yengeç

HERŞEYE RAĞMEN YAŞAMAYA DEĞER
Yer
İZMİR
bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu istikameti görülecek kamp atılacak yerler hakkında detaylı bilgisi olan varsa sevinirim. c.tesi gecesi hareket bolu yedigöller 2 veya 3 gün takılıp devam etmek istiyoruz varmı fikri olan

Ynt: Bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu İstikameti Görülecek Kamp

yedigöller in devrek tarafından inmeyi düşünürseniz, devrek'i geçtikten sonra yenice karabük sapağından dönüp yenice ormanlarında kamp kurabilirsiniz.
detaylı bilgi için
http://www.yenice.gov.tr/yenice-kitap/
www.360yenice.com

jeju' Alıntı:
yedigöller in devrek tarafından inmeyi düşünürseniz, devrek'i geçtikten sonra yenice karabük sapağından dönüp yenice ormanlarında kamp kurabilirsiniz.
detaylı bilgi için
http://www.yenice.gov.tr/yenice-kitap/
www.360yenice.co
teşekkürler.... aynen dediğiniz gibi devrek tarafından planladık bizde yeniceyi görmek kamp atmak istiyoruz :smiley:

Yedigöllere Bolu tarafından gidemeyeceksiniz zaten. Yok tamir ediliyor. Aklınızda olsun.

camouflage' Alıntı:
Yedigöllere Bolu tarafından gidemeyeceksiniz zaten. Yok tamir ediliyor. Aklınızda olsun.
hıııı bunu bilmemiz iyi oldu rota değişecek desenize :(
koccaman teşekkür

boluyu milli parkları aradım dediğiniz gibi hocam yol bolu merkezden kapalıymış. mengen tarafına müracaat edeceğiz artık

evveet gittim geldim süper gidilesi görülesi yerler
2 gün yedigöller
2 gün karabük yenice kent ormanları
2 gün bolu aladağlar
fotoları en kısa zamanda yükleyeceğim inşallah :smiley:

yengeç' Alıntı:
evveet gittim geldim süper gidilesi görülesi yerler
2 gün yedigöller
2 gün karabük yenice kent ormanları
2 gün bolu aladağlar
fotoları en kısa zamanda yükleyeceğim inşallah :smiley:

Bolu aladaglar hakkındaki yorumlarınızı ve fotoğraflarınız merakla beklıyorum..

aladağlara gitme düşüncemiz yoktu ama yedigöllerdeki park görevlisi anlata anlata bitiremedi bizde hadi gidelim dedik yol denildiği kadar kötü değil ama çok iyide denilemez merkeze 25 - 30 km var. Milli park yok izci kampı var biraz daha ilerisinde özel müteşebbis göl kenarına tesis kurmuş kamp alanları, restoran filan var gidilesi bir yer mi evet gitmek görmek lazım ama ne bileyim bir yanım hep eksik kaldı ama neresi bilemedim. kasım ayı başı itibariyle tesis kapatılıyor ilk bahara kadar yollar kapanıyormuş demelerine göre. balık tutulabilir bisiklet binilebilir kamp yapılabilir göl kenarında( biz 1 saatte yürüdük) yürüyüş yapılabilir

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR