bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu istikameti görülecek kamp atılacak yerler hakkında detaylı bilgisi olan varsa sevinirim. c.tesi gecesi hareket bolu yedigöller 2 veya 3 gün takılıp devam etmek istiyoruz varmı fikri olan
Ynt: Bolu ,düzce,zonguldak ,bartın ,karabük,kastamonu İstikameti Görülecek Kamp
yedigöller in devrek tarafından inmeyi düşünürseniz, devrek'i geçtikten sonra yenice karabük sapağından dönüp yenice ormanlarında kamp kurabilirsiniz.
detaylı bilgi için
http://www.yenice.gov.tr/yenice-kitap/
www.360yenice.com
jeju' Alıntı:
yedigöller in devrek tarafından inmeyi düşünürseniz, devrek'i geçtikten sonra yenice karabük sapağından dönüp yenice ormanlarında kamp kurabilirsiniz.
detaylı bilgi için
http://www.yenice.gov.tr/yenice-kitap/
www.360yenice.co
teşekkürler.... aynen dediğiniz gibi devrek tarafından planladık bizde yeniceyi görmek kamp atmak istiyoruz
evveet gittim geldim süper gidilesi görülesi yerler
2 gün yedigöller
2 gün karabük yenice kent ormanları
2 gün bolu aladağlar
fotoları en kısa zamanda yükleyeceğim inşallah
yengeç' Alıntı:
evveet gittim geldim süper gidilesi görülesi yerler
2 gün yedigöller
2 gün karabük yenice kent ormanları
2 gün bolu aladağlar
fotoları en kısa zamanda yükleyeceğim inşallah
aladağlara gitme düşüncemiz yoktu ama yedigöllerdeki park görevlisi anlata anlata bitiremedi bizde hadi gidelim dedik yol denildiği kadar kötü değil ama çok iyide denilemez merkeze 25 - 30 km var. Milli park yok izci kampı var biraz daha ilerisinde özel müteşebbis göl kenarına tesis kurmuş kamp alanları, restoran filan var gidilesi bir yer mi evet gitmek görmek lazım ama ne bileyim bir yanım hep eksik kaldı ama neresi bilemedim. kasım ayı başı itibariyle tesis kapatılıyor ilk bahara kadar yollar kapanıyormuş demelerine göre. balık tutulabilir bisiklet binilebilir kamp yapılabilir göl kenarında( biz 1 saatte yürüdük) yürüyüş yapılabilir