off road runner
instagram kerim_yollarda
Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)
Takip
Takip
yuxelyilmaz' Alıntı:Dediğiniz gibi olduğunu gelip görüp tanışıp yaşayarak paylaşmayı isteriz.
ict3055' Alıntı:Ben 9. sıraya yazmıştım Burak abi seni sevmedin mi numaranı
hagurel' Alıntı:Çağrı bu ayın sonunda Mengen'de aşçılık festivali var ,bir arkadaştan duyduğum sizinde Boloff olarak gösteri amaçlı bir yarış düzenleyeceğiniz ama Gezenbilir festivali ile çakışıyor ,hangisi doğru anlayamadım , planınızda varmı Mengen'e geleceğiniz ,Ankara offroad kulubünden de geleceklerin olacağı söylendi bana ama kandırıldım galiba ???
Çağrı buraklar karıştı zannedersen şu an çözdük buraklar çok olunca karışabiliyor birde soy adlarıda yakın oluncamayıstosböce' Alıntı:5. Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali - Gezenbilir Katılım Listesi:
1. Emrah Artaslan - İstanbul
2. Erkan Okumuş - İstanbul
3. Serkan Efe - 2 kişi - Dacia Duster - İstanbul
4. Fatih Sivişoğlu - Zonguldak
5. Barış Avcı ve 01 Off Road Grubu - Adana
6. Ahmet 53 - ......
7. Özgür Şenyurt - Ankara
8. Kılıç78 - Karabük
9. Burak Alkan - İstanbul
10. Mserdemir - Ankara
11. Burak Akkan
12.Selami KAYALI-Ankara
13.
14.cevdet Özçelik(muhtemelen;dört kişi)severim 14 numara'yı ;D
15.Bülent&Derya Yazıcı-Karavan 2 kişi
mezeci_67' Alıntı:Nasip diyelim daha 1 ay var gelirsek kendimizi listeye ekleriz sağlıcakla kalın.
erdalyaman' Alıntı:Merhaba, biz de izmirden katılmayı planlıyoruz
Kamp yerini tarif edebilirmisiniz ?
sevgiler
Bakkan' Alıntı:Çağrı, Burak Alkan da var ben Akkan ım. Yani ben 9. sırayı diğer Burak olarak düşünüyorum.
Hata olmasın.
simurg2' Alıntı:Çağrı buraklar karıştı zannedersen şu an çözdük buraklar çok olunca karışabiliyor birde soy adlarıda yakın olunca
ankirali' Alıntı:Çekme karavanla katılmayı düşünüyorum ama kamp yerine kadar yol durumu çekme karavanın getirilmesi bakımından uygunmudur acaba?
hagurel' Alıntı:Çağrı bu ayın sonunda Mengen'de aşçılık festivali var ,bir arkadaştan duyduğum sizinde Boloff olarak gösteri amaçlı bir yarış düzenleyeceğiniz ama Gezenbilir festivali ile çakışıyor ,hangisi doğru anlayamadım , planınızda varmı Mengen'e geleceğiniz ,Ankara offroad kulubünden de geleceklerin olacağı söylendi bana ama kandırıldım galiba ???