bahadirtortop
Ana Kamp
2019 Yılının son kış kampını Bolu Aladağ bölgesinde yapıp kış sezonunu da açmış bulunduk. Keyifli seyirler.
Dediğiniz doğru evet fakat bu şekilde kullanımda herhangi bir sorun yaşamadığım için bu şekilde kullanıyorum. Bu şekilde uyku daha konforlu oldu Mat soğuk olmadığından ya da hissetmediğimden bir sorun çıkarmadıGüzel bir kamp alanı,geçen hafta ben de oradaydım ama bu kadar kar yoktu.Bu arada köpük matı yanlış kullanmışsınız,en altta şişme mat üzerinde köpük mat olacaktı ki şişme matın içindeki soğuyan havadan sizi korusun.İyi gezmeler.
Merhaba doğrusu dediğiniz gibi evet fakat bu şekilde üşümeden gayet konforlu uyuyabildim O yüzden bu şekilde devam edeceiğimEvet, şişme mat içindeki hava soğur ve üşütür
Ya köpük mat üste konacak
Ya da şişme mat üstüne bir battaniye serilecek
Yoksa üşürsünuz
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ateşi olabildiğince açık alanda yakmaya çalıştık ki çevredeki ağaçlar etkilenmesin. Çadırlarımız ağaçlara daha yakındı hem orayı oturma alanı olarak düşündük, herhangi bir sorun yaşamadıkİmrendim vallahi çok güzel bir kamp olmuş belliki fakat ateşi çadırdan neden o kadar uzakta yaktınız ki?
İnsanlar doğrusu bilsin en azından tercih hakkı da kişilere kalsınYazılan doğru bilgileri dikkate almayacaksanız neden paylaşıyorsunuz ki,kendi kendinize takılın işte!
Balık tutabildiniz mi ?Güzel bir kamp alanı,geçen hafta ben de oradaydım ama bu kadar kar yoktu.Bu arada köpük matı yanlış kullanmışsınız,en altta şişme mat üzerinde köpük mat olacaktı ki şişme matın içindeki soğuyan havadan sizi korusun.İyi gezmeler.
Merhaba öyle bir aktivitede bulunmadık zaten çevredeki göllerin neredeyse tamamı buz tutmuştu.Balık tutabildiniz mi ?
Bu sene balık yok süleyman abi,ama seben gölü şöyle 20 cm buz olursa(şu anda 4cm) eskimo usülü bir fantazi yapmak istiyorumBalık tutabildiniz mi ?
Evet, şişme mat içindeki hava soğur ve üşütür
Ya köpük mat üste konacak
Ya da şişme mat üstüne bir battaniye serilecek
Yoksa üşürsünuz
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi