Bolluca MİS KÖFTE'de Masa Performanslarını Görmek için Buluştuk..18.08.2007

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iceman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,225
Ynt: Arazi Performansları Gördük Hep, Şimdi Sıra Yemek Performanslarında..MİS KÖ

Hiç sorma ya ! Adam tam 42 sene sonra '' sen benim kalemimi alıp vermemiştin '' demez mi ? ;D

Neyse ; hem ilkokul arkadaşıma , hem de topriğime kavuştum ya , ona 1000 balya kalem feda olsun.

Etiketler
Ynt: Bolluca MİS KÖFTE'de Masa Performanslarını Görmek için Buluştuk..18.08.2007

Ne yazık ki çok rezil bir son dakika golü nedeniyle aranızda olamadım :( İnşallah bir dahaki sefere...

Ynt: Bolluca MİS KÖFTE'de Masa Performanslarını Görmek için Buluştuk..18.08.2007

gerçekten çok güzel süpriz oldu nadir abi ile recep abinin ilkokul arkadaşı çıkmaları
yemekten sonra recep abi suat abi ve ben orman yolundan gezerek döndük arabanın havalandırma tesisatı takılı olmadığından cam açık recep abiyi takip ettğimden baya toz yuttum ama suat abi ikimizinde tozunu yuttu
o kadar toz yutmuşum ki akşam dokuzda uyudum :smiley:
herşey için çok teşekkürler ama vakit çok kısıtlıydı nadir abi daha uzun görüşmek lazım
katılan bütün arkadaşlarıma sevgiler saygılar

Dostluk müthiş ve samimi. Köfteler bahane (rejimdeyim yiyemedim :( ) 4x4'ler şahane :smiley:

HPIM4581.jpg

HPIM4579.jpg

Ufuk abi gerçekten muazzam bir iradeye sahip.. mis köftede o köftleri büftekleri yemedi ya valla en kral yemek gelse yine yemez buna adım gibi eminim :D
Helal olsun vallahi :D tebrikler...( ama abi kötü örnek oldun üstümdeki 90bin gr baskısı arttı :D )

valla ben de son dakika golü yedim, saroza da gidemedik, yanınıza da gelemedim günü İzmitte geçirdim, bi daha ki buluşmaya artık

Şu an o kadar karnım açki..hadi gidelim diyesim geldi:smiley:

Recep abi ile Nadir abinin tesadüfi karşılaşmasıda dostlar başına ....harika :smiley:

Abi teşekkür ederim....İnşallah organize olur birdaha buluşuruz..
Yemiş kadar oldum abi..sağol... :smiley:

koftelerımızı beyendıgınıze sevındık gercekten sızlerı aramızda gormek guzeldı mekanımız ıcın tskrl sizlerin ve nadir abimin sayesinde bizde aranıza katıldık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.