Bogazova Tender Yaylasi; 08.01.2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BrkEmr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,011
Ynt: Bogazova Tender Yaylasi; 08.01.2011

Şamil' Alıntı:
Güzel gezi olmuş ama mangal nerede? Ateşin başı, buz gibi sular ve kara efe kardeşliği !!! Bizim araçlara kısa metrajlı ve uzun asfaltlı geziler olmuyor yada uymuyor yada bize zor geliyor. Ya kamplı, ya kalmalı yada Oylat ve Termal gecelemeli daha uygun olur.

Belki yorulduk, belki heyacanı kaybettik, belki de herkes kendi kulvarında yoluna devam ediyor. Ama kar ne kadar soğuk ise; ateşin başı o kadar sıcak . Gerçekler değişmiyor ama uzak kaldık.

Geç tanıdığım yada onların beni tanımak için geç kaldığı eski jeepçiler yeni jeepsizler ile geçen kış süper etaplar, müthiş zamanlar geçirdik. O kaybolan duyguları tekrar yakaladık. Terronacı Murat, AMerikancı FATİH, Suzikici Mesut, Toyotacı Recep, Müthiş Mazda kamyoneti ile Erdal abi . Bu insanlardaki heyacanı, dağların nelerin önüne geçtiğini ve önceliklerini görmek ve paylaşmak çok güzeldi.

Güneşli pazar günü bunları paylaşmanız çok keyifli oldu. Heyacanı kaybetmemiş insanlar ile nice güzel yolculuklara...

Karacabeyin dağlarına yolculuk yapmak, sonra Boğaza inmek, Fuzuli'de Kalkan ve Kara Efe yapmak dileği ile ...

Şamil biz hazırız,eski halimizden birşey kaybetmedik,hadi geç önede, nereye istersen gidelim. ;)

Etiketler

bende baba terranomla tek başıma gezdim......

S5003176.jpg

Recep abi bekliyoruz, artık yerde çamur ve kar var. Eğlence ve aktivite zamanı. :smiley:

fissek' Alıntı:
Harika manzara,baya eğlenmişsiniz. :smiley:
Bende sizinle gelecektim ama İstanbul dan misafirlerim geldi cumartesi günü bu yüzden gelemedim. :(
Kısmet birdahaki sefere.

İnsallah bir dahaki sefere hep beraber gideriz...

dromer' Alıntı:
Recep abi bekliyoruz, artık yerde çamur ve kar var. Eğlence ve aktivite zamanı. :smiley:
Dün sizinle çok istiyordum ama olmadı,bugün bizde çıktık,baya eğlendik. :smiley:
İnşallah beraber de gideriz.

şamilim, çok kurumsal yazı olmuş. bizim arabalarda biliyosun geri vites hiç olmadı hep ileri kırılacaksa kırılacak kopacaksa kopacak. sen şimdi arabanmı var da konuşuyorsun diye saplamışındır. evet arabam yok ama hala ruhum var heyecanım var yani arabada her an olabilir. kötü olan arabası olupta heyecanı olmayanlar.

Murat çım yoksa araban vardır mutlaka heycanı olan bir arkadaşın. O yuzden asla sorun yok geri vites ise hiç yok durmak yok yola devam

fotoğraf 1.jpg

Lastiklerde fark varda, Omer'de yok Recep Abi.... Ayagi titriyor gaza basarken! ;)

BrkEmr' Alıntı:
Lastiklerde fark varda, Omer'de yok Recep Abi.... Ayagi titriyor gaza basarken! ;)
Sizin akslar biraz pahalı galiba. ;)
Ya Ömer eskiden böyle değildi..! Kırılcaksa kırılcak derdi. ;D

fissek' Alıntı:
Sizin akslar biraz pahalı galiba. ;)
Ya Ömer eskiden böyle değildi..! Kırılcaksa kırılcak derdi. ;D
Abi, O senin gibi degil, yasiyla yuregi ters orantili calisiyor.. ;D

Burakçım istediğin yerde istediğin zaman gaza basarız, üzme kendini yurek var,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR