Board Oyunu...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan iceman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31,780
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 811,092

Etiketler

Ynt: Board Oyunu...

meydey' Alıntı:
tulum tatlısı
hocam sizinle yazıştıyımız zaman aklıma yemek geliyor neden acaba

hiç bilmiyorum hocam ya iştahlandırıcı bi yapım mı var diyecemde oda yok hiç fazla kilom da yok yani :D
ama gerçekten bizim muhabbbetimiz sürekli yemeklere dönüyo :p ramazan mı bozdu bizi acaba

neyseee :D cevap veriyorum

küresel ısınma (obezite gibi ciddi bir sorunumuz ya o bakımdan )

(sırf yemeklerden uzaklaşmak için bi yöntem çaktırmayın :D )

Ynt: Board Oyunu...

sıcaklık
doğrudur hocam ramazan dandır bu aralar hep aklıma yemek geliyor ele tatlı şuan bol cevizli kaymaklı tek kadayif olsa:smiley:))) neyse küreysel ısınmaya bir makale okudum durum kiretik makalenin özetini çıkardım yorum sizindir
Dünya Çevre Günü ana etkinliklerine evsahipliği yapan Norveç’in Tromsö kentinde açıklanan rapora göre, buzların erimesi, çoğunluğu Asya’da yaklaşık 1.5 milyar kişiyi etkileyebilecek. Tahminlere göre, Asya’daki dağlardaki kar ve buzulların kaybından dünya nüfusunun yaklaşık yüzde 40’ı etkilenebilecek.

Kuzey Yarımküre’de mart ve nisan aylarındaki kar miktarının son 30-40 yılda yüzde 7-10 oranında azaldığı belirtilen raporda, son 30 yılda kışın deniz buzunun yüzde 6-7, yazın yüzde 10-12 oranında azaldığı, yüzde 10-15 oranında da inceldiği kaydedildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR