Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hiç bilmiyorum hocam ya iştahlandırıcı bi yapım mı var diyecemde oda yok hiç fazla kilom da yok yani
ama gerçekten bizim muhabbbetimiz sürekli yemeklere dönüyo ramazan mı bozdu bizi acaba
neyseee cevap veriyorum
küresel ısınma (obezite gibi ciddi bir sorunumuz ya o bakımdan )
(sırf yemeklerden uzaklaşmak için bi yöntem çaktırmayın )
sıcaklık
doğrudur hocam ramazan dandır bu aralar hep aklıma yemek geliyor ele tatlı şuan bol cevizli kaymaklı tek kadayif olsa))) neyse küreysel ısınmaya bir makale okudum durum kiretik makalenin özetini çıkardım yorum sizindir
Dünya Çevre Günü ana etkinliklerine evsahipliği yapan Norveç’in Tromsö kentinde açıklanan rapora göre, buzların erimesi, çoğunluğu Asya’da yaklaşık 1.5 milyar kişiyi etkileyebilecek. Tahminlere göre, Asya’daki dağlardaki kar ve buzulların kaybından dünya nüfusunun yaklaşık yüzde 40’ı etkilenebilecek.
Kuzey Yarımküre’de mart ve nisan aylarındaki kar miktarının son 30-40 yılda yüzde 7-10 oranında azaldığı belirtilen raporda, son 30 yılda kışın deniz buzunun yüzde 6-7, yazın yüzde 10-12 oranında azaldığı, yüzde 10-15 oranında da inceldiği kaydedildi