BMW X5 4.4 Kullanıcı Deneyimleri?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,754
Ynt: BMW X5 4.4 Kullanıcı Deneyimleri?

3.0 dizel kullanma şansım oldu. asvaltta yokuş yukarı araç geçmeye çalıştım. ani gaza bastım, ve araba inanılmaz bir şekilde fırladı.
o an hayran oldum araca. inanılmaz bir performans var . offroad kesinlikle düşünmeyin ama asvaltta inanılmaz arkadaşlar...
belki kumda offroad yapabilir.

Etiketler

4WD' Alıntı:
x5 yalnızca bu hale getirilebilirse o zaman herkes sever :smiley:

2007-BMW-X5-Kaliteli-Angle-1024x768.jpg

photoshop olayı harika olmuş

araba çok büyük ve çok ağır bence. Ancak yol kondoru tartışılmaz. e39 kasa sedan 540 12-14 litre civarı ortalama yakıt tüketiyorsa demekki yaklaşık 600 kg ağır bu model 16 17 litre harcar şehir içi karışık kullanımda. aşırı ötesi vergileride cabası.

E 39 kasa otomobil o yakıtın karşılığını, muhteşem V8 289 bg gücü ile 4.ve 5. viteste dahi DSC uyarısını yakarak vermiyor mu ? Bu adrenalinin karşılığı olsa gerek.. ;)

Gün gelecek Offroad un vazgeçilmezlerinden olacak bu araç.Çünkü yeni nesil araçlar hep bu teknolojide üretiliyor.Misal suziki vitara.
pajerocyprus' Alıntı:
3.0 dizel kullanma şansım oldu. asvaltta yokuş yukarı araç geçmeye çalıştım. ani gaza bastım, ve araba inanılmaz bir şekilde fırladı.
o an hayran oldum araca. inanılmaz bir performans var . offroad kesinlikle düşünmeyin ama asvaltta inanılmaz arkadaşlar...
belki kumda offroad yapabilir.

güzel bir kullanıcı deneyimi...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=83744248279&ref=nf

söyleyecek tek sözüm yok...

Yaw burda ÜNÜMOG bile olsa çıkamaz.Haksızlık etmeyelim şimdi BMW ye.
Iceman®' Alıntı:
güzel bir kullanıcı deneyimi...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=83744248279&ref=nf

söyleyecek tek sözüm yok...

Diferansiyeli ıslak kuma saplanmışken yere tutunamazken yürüyen başka bir 4 çeker söyleyin bana.

bana da gelmişti bu video.yazık etmiş..hani jeep ya heralde o düşünce ile girmiştir...sofular sahilden x5 mi dersin Q7 mi dersin taureg filan çok çıkardım bu tür suv lardan...kimse yanlış anlamasın tamam bu araçlar dört çeker ama mantıgı farklı..bizim araçlar gibi hareket edemez..ve dediginiz dogru o şekilde batan araç ya vinçle yada çekilerek anca çıkar...

kullanan bilir
aman diyim hiç heveslenmeyin
elimden çıkartmaya uğraşıyom
bu kadar masraflı bu kadar arızası çok araç daha ben görmedim gören varsa bildirsin
25 milyarımı yedi daha doymuyo

diablo sen hatalı üretime filan denk gelmişsin sanırım bir çok X5 kullanıcısı memnun arabasından

HATALI ÜRETİMMİ DEĞİLMİ BİLMEM AMA 1 ADET KÖRÜK DEĞİŞTİ ARKA 700 TL BAYILDIM DAHA YENİ.
ÇOK MASRAFLI PARÇA ÇOK PAHALI BANDROL ÇOK YUKSEK

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR