Öyle uzun araba istemiyorum, wolsvagen Tuareg listemde4 çeker düz vites pickup alın geçin bence. hobi amaçlı sonuçta.
Mercedes ML'lere de göz atın Touareg'i listeye aldıysanız. Daha sorunsuz ve bilinen bir araçtır. Touareg konfor açısından bir tık önderdir.Öyle uzun araba istemiyorum, wolsvagen Tuareg listemde
Teşekkürler, ml in vitesi direksionun altinda,hiç olmamış, toureg sürenler de şanzuman dan şikayetçi, hem de malzemeleri zülm ile bulunuyor,böyle bakıyorum en iyisi x5 motor 4.4 alcam,zaten araba yılın 2-3 ayı sürülecek, diger aylar denizde oluyorumMercedes ML'lere de göz atın Touareg'i listeye aldıysanız. Daha sorunsuz ve bilinen bir araçtır. Touareg konfor açısından bir tık önderdir.
Bahsettiğim kasa ML'ler 98-2004 arası modeller. Vites kolları normal ve orta konsolda. Sıkıntısız araçlardır.Teşekkürler, ml in vitesi direksionun altinda,hiç olmamış, toureg sürenler de şanzuman dan şikayetçi, hem de malzemeleri zülm ile bulunuyor,böyle bakıyorum en iyisi x5 motor 4.4 alcam,zaten araba yılın 2-3 ayı sürülecek, diger aylar denizde oluyorum
Cevap için teşekkürler, peki x5 motor 3 ler nasıl, onlarda da şanzuman sıkıntısı oluyormu?Bahsettiğim kasa ML'ler 98-2004 arası modeller. Vites kolları normal ve orta konsolda. Sıkıntısız araçlardır.
Touareg'lerde Aisin şanzuman var. Kullananlar genelde memnunlar. Touareg klüpteki arkadaşların şanzumanla ilgili sıkıntısı olmuyor. En önemli sıkıntısı seviye sensörleri gibi, yükselip alçaltırken kompresör ya da sensör sıkıntısı yaşıyorlar. Çözümleri mevcut.
x5 4.4 kullanıcıları motorun şanzumana fazla yük bindirdiğini ve şanzımanı yorduğunu söylüyorlar. Yani asıl şanzuman sıkıntısı x5 4.4'lerde denebilir.
Touareg'in tüm modellerinde bildiğim kadarıyle Aisin şanzuman var. Ayrıca Cayenne ve Q7'de de kullanıldı bu şanzuman. DSG değil yani Touareg şanzumanı.Cevap için teşekkürler, peki x5 motor 3 ler nasıl, onlarda da şanzuman sıkıntısı oluyormu?
Tuaregin Aisin şanzumanı kaçıncı yıldan sonrakilerde vardır
X5 motor 3.0 benzin nasıl peki, (benzin problem diyil)Touareg'in tüm modellerinde bildiğim kadarıyle Aisin şanzuman var. Ayrıca Cayenne ve Q7'de de kullanıldı bu şanzuman. DSG değil yani Touareg şanzumanı.
X5 kullanmadım ancak kullananların çoğunluğu dizel 3.0 tercih ediyor nedense.
Tamam teşekkürler3.0 kolay motor. bir problem olmayacaktır.