BMW F650 GS için Teknik Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GezenGen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,114
Ynt: BMW F650 GS için Teknik Yardım

Ben honda kullanıyorum ve bugün servisteydim daha.kendim gördüm ama zenon far,taşıtmatik,gprs,kullanıyorum birde kalkıp elçik ısıtma koyarsam aküm of line olur hava soğuk aküm kuru akü,zenon zaten tek başına yetiyor aküye ,kontağı açtığınızda zenonlar yanıyor extra düğme yok kapamak için.

Vallla çok rahat birşey ama tavsiye ederim bir elcik ısıtmayla bile. 2 tane olsa of of ;D Fiyat gayet iyiymiş, elcikler uyarsa Honda'dan alırım.

zaten bmw den bir şey almak aklı selim işi değil abim.sadece oradan bmw alınır parçadan uzak durmak lazım.

Çok haklısınız. Almanya'da yaşarken de BMW'nin orjinal parçaları yerine uygun başka stop LED, sinyal falan almıştım. Gerçekten çok daha uygundu.

eski adı honda özen,şimdiki adı honda anes,istoç ikitellide istanbulda iseniz uğrayın değilseniz web sayfasından ulaşın. çıkma malın vadesi dolmuş olyor tenisi ile aralarında pek fark yoksa yeni her zaman makbuldür.

UFUKK' Alıntı:
eski adı honda özen,şimdiki adı honda anes,istoç ikitellide istanbulda iseniz uğrayın değilseniz web sayfasından ulaşın.

İstanbul'dayım. Gerçi biraz uzak ama olsun artık o kadar da teşekkürler.

Teşekkürler telefon için

Bu arada Honda Anese baktım, 150 TL olan elciğin aynısı ebay'da gönderme dahiş 70 dolar. Sanırım oradan ısmarlarım başka bulamazsam.

GezenGen' Alıntı:
İstanbul'dayım. Gerçi biraz uzak ama olsun artık o kadar da teşekkürler.
ben anes ten kask almışım web den... 1 gün sonra elimdeydi
çok sevindim koliyi açtım alakasız bir kask çıktı ama hemen ertesi gün yenisini gönderdiler... güvenilir firma...

özen zamanında çok yoldular,fakat şimdianes oldu ortaklar ayrıldı tekrar oraya gitmeye başladım doğru dürüstler.

Bende Feyizoğlundan alıyorum genelde. Gayet memnunum ordan ve ilgilerinden.

Öncam aldım internet ilanından, ancak hiç memnun kalmadım ilgisizlikleri ve tam istediğim gibi yapmamalarından, belki faydası olur diye fotoğrafını ekliyorum.

[attachment=1]

evet öncam biraz garip ama sisler ilgimi çekti ve baglantı yerleri..
kaça aldın nerden aldın

SON KONULAR - FORUM