Blazer K5 6.2 Dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercumentoflas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,580
Ynt: Blazer K5 6.2 Dizel

arkadaşlar reklama kaçarmı bilmiyorum ama amerikan araçlarıyla ilgili biligi sahibi olacağınız bir site var www.amerikancilar.com burdan parça gibi detayarı öğrenebilirsiniz

Etiketler

arkadaşlar bu araçları çamur, taş, kaya, su, ve kar gibi ortamlarda çok çok rahatlıkla kullanabileceğimiz araçlar. Fakat sürate dayalı yarışlarda pek istendiği kadar seri değiller.( haliyle en hafifi 2 ton civarında) eğer zorlukları ben aşarım diyorsanız bazı modifiyelerle (ilk olarak Diferansiyel kilitleri) yapamayacağınız olmayacağının garantisini verebilirim.ben 81 model chevy suburban kullanıyorum aracım lpg li uzun şasi olmasına rağmen küçüklerin yapabildiği hemen hemen her şeyi fazlasıyla yapabiliyorum. artık k5 in neler yapabileceğini siz düşünün.

o zaman cj blazerdan daha kemikli...kisa tavansiz ve agir....ilginc....

Bende kısa şasi var 2 ton civarında... Bu arada k5 düşünen arkadaşlara kesinlikle benzinli motor tavsiye ederim.. parçaları inanılmayacak kadar bol ve ucuz...

benzinlimi???
tamam parçası bol ve ucuz ama ne kadar yakıyor???
bununla ilgili bilgi verebilirmisiniz

saygılarımla

400-500 ykr yakıyorum... uzun yolda altına düşmek mümkündür mutlaka ama ben genelde aracı zorlayarak yüksek devirlerde kullanıyorum...
selamlar

yukarıdaki mesajım yanlış anlaşılmasın, bahsettiğim yakıt değeri lpg kullanımında gerçekleşen tüketim.
Ayrıca net bir bilgim olmamasına rağmen dizel 6.2 motorun lpgli 5.7 motordan daha ekonomik olacağını pek sanmıyorum...
Hele bakım masraflarını da düşünürsek ibre benzin/lpg yönünü gösterecektir diye düşünüyorum..

1980 silverado 6.2 diesel motorlu , çift kabinli, arka çift tekerli aracım var .Araç mükemmel motor pompa şanzuman(otm.) kondisyonuna sahip. yaklaşık 3 ton ağırlıkta.yakıt sarfiyatı 0.450 ytl/km civarında.6.2 motor problemsiz bi makinadır.parça derdi hiç yok. yeterkiş paran olsun.:smiley:) ilgilendiğiniz araç sahbinden com da uzun süredir var .baya fiyat indi.bence arazisi güzel olur.

sayın radicale. iyiki sizi buldum. bende dodge var ama ben suburbanlara hastayım. maddi gücüm pahalıya yetmez ama istanbulda 81 yeşil bi tane var. epeydir satılık fiyatıda bana uygun. sahibiyle telefonda görüştüm. ama bir karar veremedim. araçta lpg yok. sahibi bezinle kullanıyormuş.lpg bu araçlarda performans sağlıyormu. ben senin aracın videosunu seyrettim. hayran kaldım. ne dersin o 81 suburbanı alsammı acaba. tavsiyen nedir. saygılar.

Bir arkadaşimda 80 model lpg li v8 duz vites suburban var o da yeşil :smiley: yürüyeni çok düzgün 7500ytl istiyor diye hatırlıyorum. Ilgilenirseniz ozelden telefonunu gönderebilirim.

merhaba orkun bey. Ben fiyattan ziyade aracın lpg de performansı ve diyer durumları ile ilgili bilgi edinmek istiyorum. İstanbulki 81 modeldi 7.000 tl demişti. bu rakamlar bana uyar ama lpg de araç yerinden kımıldamıyorsa veya motora kasa ağır geliyorsa kısacası randıman vermiyorsa aracı ucuzada alsan bir anlamı olmaz o zaman dodgeyle idare ederim. Yani dodgede şu direksiyon power olsa iyi. yapılıyor ama kimileri tam randımanlı olmuyor dedi kafam karıştı. ben suburbanı ayrıca karavan gibide kullanırım diye düşünüyorum. Arkadaşıdaki 4*4 mü acaba. resmini görmek mümkünmü. saygılar...

slmlr arkadaşlar blazer almayı düşünüyorum ama piyasada yok yok yok.nerden ve nasıl bulablrzz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR