Blazer K5 6.2 Dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercumentoflas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,580

ercumentoflas

** insan hayatta şanslı olacağına şansız olmasın
Yer
İSTANBUL
http://www.sahibinden.com/safari_icin_ozel_dizayn_blazerWQQaXQQ5311137WQQpXQQdisplayitem
bu ve bunun gibi birkaç araç var takip ettiğim biraz araştırdım ama tıkandım. fikri olanların yorumlarına şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: BLAZER K5 6.2 DİZEL

Bence dışı seni, içi beni yakar tarzda bir araç.
Tamam kaya çıkar ama çamurda uğraştırır gibime geliyor.

sayın orsa . bu motor hem muamma kaldı daha önce yakıtı ile ilgili forumda gmc ki aynı motor çok tartiştiı araştırdık güvenilirliği konusunda şüphem yokta anlayan çok yok sadece 2 modelde olduğundan parça sıkıntısı yaşanırmı ?vs.vs.aslında çok hoş ve rahat çok ağır off road değil ama bozkır kıraçta gazlamak için güçlü iyi tercih gibi geliyor bana.yurtdışında nerede hazırlanmış. bilginiz varmı ?

Amerika'da trial denen kaya geçişleri için bu araçları hazırlıyorlar. Ama bu araç özelinde bir bilgim yok. Türkiye şartlarında çamur, kum ve kar var çoğunlukla tercih sizin.

Kadıköy Yoğurtçu Parkı kenarında 2 tane bigfoot tadında hazırlanmış var bu arkadaştan (yanılmıyorsam Blazer). Yerden çok yüksekler, lastikler büyük. Satılık olmalılar, 1 tanesi hemen yakındaki galerinin önünde duruyordu..

Ynt: Blazer K5 6.2 Dizel

bu araçlardaki makinalar hummer h1 de de kullanılan dizel makinalar diye biliyorum hava alanlarında kullanılan pick up modellerindede mevcut chevy makina diye biliyorum parçası mevcut ...

K5!in dizel motor aksamı için birsey diyemiycem fakat diger tüm parcaları çok kolay bulundugu gibi en kötü ihtimalle ebay dan geliyor.

bu 6.2 dizel motorlar hakkına ne düşünüyorsunuz? yakıt ve parça bulunabilirliği?

Yukardaki link deki araç gumrukten alındı, ihale açılışı 6.400YTL idi kaça gitti bilmiyorum.
6.2lt dizeli satmaya çalışanlar 10-15lt mazot yakar derken, satmayı başaranlar veya kullananlar 20-25lt mazot yakar diyor ;D Bence 350GM motorlu bir blazer LPG'yi taktınmı hep parça problemin olmaz hemde performans... tabiiki de 6.2 dieselin torque'u tartışılmaz o ayrı...

Şu an link görünmüyor ama konuştuklarınızdan tahmin ettiğim araç bu araçsa. Ankara da bindim bu araca , Gümrükten 22.000 YTL gibi bir fiyata çıktı. Araç gereçekten güzel ve uğraşılmış. Arkalarda kilit olduğunu söylediler. Off-road ekipmanları filan vardı hatırladığım kadarıyla araçta. Eğer o araç ise almak isteyen olursa yardımcı olabilirim.

makina normal mazot pahalı ben kullanırkende 19 civarı kesaplamıştım turboları %30 daha ekonomikmiş

Dün sohbeti geçti, motor atma meselesi çözülürse (benzinden dizele çevirme) ben 6.2 dizel atarım dedim, Silveradosu olan bir arkadaş yeni nesil detroit dizellerde banks power sistemleri uygulandığında şehir içinde 11lt'ye (yok yaw ::smiley: inanmadım ) kadar düştüğünü söyledi, ben onun yalancısıyım :smiley: ama banks power çok başarılı bir şirket, hem torku, hem beygiri beyne bağladıkları IPOD tarzı bir aletle kontrol edebiliyorsun...

http://www.bankspower.com/products/show/156/11
82-93 arası araçlarda turbo ile +60hp +115Ib-ft torque... sanayide 4hp kazanıcam diye tırmalayan gençleri düşünüyorumda... toplam torque ne oluyor acaba 6.2lt'de :smiley:

http://www.bankspower.com/products/show/295/11 bide soğuk hava intake sistemi var...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR