Bizim Yayla Düzgibi SİS DAĞI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sisdagili61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,931
Ynt: Bizim Yayla Düzgibi SİS DAĞI

Merhaba Hasan kardeş,
Güzel gezmişsin fotoğrafları paylaştığın için teşekkürler de köye Sise gitmedinmi hani onların fotoğraflar.
Ben busene SİSDAĞI'ndan su içemedim.Gidebilseydim benim niyetimde ilk görev yerim Artvin ve o bölgeden Erzurum, Kars cevrelerini gezmek belki Batum'a geçebilmekti, demekki kısmet değilmiş.Şimdi arabam yok önceki gün teslim ettim bakalım kısmetimize nasıl bir araba düşer.

Etiketler

Bayramın 3. günü nasipse SİS dağındayım. Gidebilirsem birkaç kare de ben çeker eklerim :smiley:

tahaozak' Alıntı:
Bayramın 3. günü nasipse SİS dağındayım. Gidebilirsem birkaç kare de ben çeker eklerim :smiley:

Taha kardeşim şimdi kar vardır mutlaka. Resimleri bekliyoruz. Hadi kolay gelsin şimdiden. Selamlar...

Abi geçen hafta Honefter de idim kar yoktu. İnşallah bayramda karla tanışırız :smiley:

Sonunda sis dağına gittik ama fotocumuz yanımızda olmadığından güzel fotolar çekemedik.

302166_2022520377678_1684038051_1495892_344430670_n.jpg

312084_2022530657935_1684038051_1495909_1423506359_n (1).jpg

314362_2022527657860_1684038051_1495905_1702746788_n.jpg

384481_2022528657885_1684038051_1495907_762715022_n.jpg

Dediğim gibi mağlesef fotocumuz bizimle gelmediği için güzel fotolar çekemedik. Ben sis dağını çook beğendim tekrar gideceğim.

sis.jpg

Merhabalar,
Taha kardeş, senin makineyi yakından gördüm biliyormusun.Hemde Şenol ustanın dükkanda.
Aynı günlerde benim amcaoğlu ve arkadaşları da gitmişlerdi Sisdağına.Amcaoğlum halen Vakfıkebir Liman Başkanıdır.
İnşallah bir terslik olmazsa yaza hep birlikte gideriz babamın kapısında otururuz.
Ben omazsam bile sorun Terzi Bekir'in evini size gösterirler eğer evdeyseler bir çaylarını için, çayları içilir.
Bu arada Şenol kardeşimize de çok çok teşekkür ederim aracımızın sorununu giderip eve gitmemizi sağladı, sağol Şenol usta ellerin dert görmesin.
Kalın sağlıcakla.

Merhaba Niyazi abi. Beğendinmi benim defender ı ? Şenol usta söyledi geldiğini. Keşke oradayken haber verseydin yüzyüze görüşür tanışmış olurduk. Birdaha geldiğinde haberleşelim bize sis dağında rehberlik hemde bir çayını içeriz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR