Fantastic Light' Alıntı:Çoğunlukla ş.içinde kullanacaksanız İnstyle modeli alın daha donanımlı ve ASTC mevcuttur.
Gerek görürsenizde arkaya havalı kilit taktırırsınız ..
Şöyle söyleyeyim ben bu aracın arkasından kanallara takılmadan gideyim derken ne hallere düştümhagurel' Alıntı:Herşey çok güzelmiş araç ne kadar rahat ilerliyor zorlanacağı parkur nasıl olmalı ki
Şöyle oldu: resimden belli değil ama aradaki kanal aslında çok derin. Ormancıların 4x4 traktörleri ile açtıkları kanallar. Bunlar benim araç için oldukça derin ama Turgay'ın araç hem yükseklik sayesinde hem de lastikleri (35'lik Silverstone 117 extreme) ile rahat geçiyor ama benim araç daha alçak olduğundan kanala oturuyor. Bu nedenle ben de kanalları ortalayıp üzerinden geçiyorum. Bu kanalda da aynısını yapıyorduk ama sağ ön teker oldukça derin olan kanalın içinde sol on ön ise gördüğün gibi tümsekte olunca araç bu duruma geldi. Sağ önü de kanaldan çıkaramadığımız için mecbur kanala girdim ve sonunda vinçlemek zorunda kaldık.hagurel' Alıntı:Birader bu ne iş yahu neden böyle oldu çok da fark olmaması lazım değilmi gerçekten pozisyon kötü olmuş