Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km (Hırvatistan)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan semihcelikoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,626
Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km (Hırvatistan)

Arkadaşlar az önce 8.gün yazımı ve resimlerini toparlayıp yayına verdim. Farkındayım çok yavaş ilerliyor. Ama işlerden dolayı elimden gelen bu kadar. Takipçilerine duyurayım istedim. Herkese iyi gezmeler.
 

Etiketler
Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km (Hırvatistan)

bir solukta okuyorum ve resimlere büyük bir keyifle bakıyorum.Gururlanıyorum.Ve sizlere kocaman bir bravo daha gönderiyorum.Devamı umarım çok kısa bir süre sonra olur :smiley:)) sevgiler :smiley:
 

Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km (Hırvatistan)

vay anasını..büyük cesaret
tebrikler
soluk soluğa okuyorum (bi tatlı su bisikletçisi olarak)
serüven gibi resmen eline sağlık
 


Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km (Hırvatistan)

Yine bir solukta okudum...Harikasınız.Çok teşekkürler :smiley:
 




Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km (Hırvatistan)

Arkadaşlar Hırvatistan gezisi ile ilgili son yazıyı az önce tamamlayıp, yayınladım. Bu zamana kadar iletileri ile destekleyip sonrası için cesaret veren herkese çok teşekkürler. Buradanda en yakın zamanda paylaşımda bulanacağım. Başka rotalarda görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.
www.semihgeziyor.com
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,516
Mesajlar
1,519,159
Kayıtlı Üye Sayımız
172,175
Kaydolan Son Üyemiz
disciyolda

SON KONULAR



Geri
Üst