- GokhanHizal
abi gönderdiğin linkleri inceledim..
Urban Arrow Bikes hoş bir tasarım, günlük evinde kullanabileceğin çocuklarını bile gezdirebilecegin harika bi tasarımmış cidden..
diğer Sealander ~ Hem karavan hem tekne zaten sıradışı bir icat.. akıllı bi yaratıcılık.. lakin bunlar biraz maliyet isteyen şeyler..
)
blogunuzda ki paylaşımlarınız da ayrıca insanlara bilgi sahibi olmalarında büyük katkı sağlıyor, bu yuzden tşk ederim..
- bayar28
onları da inceledim abi.. gönderdiğin linklere de baktım.. tşk ederim
aslında tam olarak caretta ve Teardrop gibi şeyler istemiyorum. bunlar cadırın luks hali gibi sadece yatmalık geliyor bana..
ben daha çok ev gibi hosuma gidiyo =))
- tornado57
abi yazının içeriği ve anlatmak istediklerin harika valla.. bu kadar içten ve ilgili bir deneyim ve bilgi aktarımı için teşekkür ederim..
bununla birlikte kendim yapmaktan daha çok kompack ve ufak hazır yapılmış bir karavan alıp biiskletle entegre etme düşüncem var.
şu pi2010 tarzında, ocağı, muslugu, tuvaleti, dolabı içerisinde olan birşey benim işimi fazlasıyla görebileceğini düşünüyorum.
böyle Ufak ev gibi, dayanıklı, kaliteli fakat hafif ve özgür birşey istiyorum.
Bisikletimle Çekemezsem eğer son çare bi diğer hayalim olan ''Fiat Biss126'' alıp onunla çekmek..
yada eltirikli bisiklet..
ama kalbim ve yüreğim bu pi2010 a bir entegre edilip, Elektirikli Bisiklet tarzında bir montaj ile, Bunu sürebilmek.. =))
yukarda güneş panelleri döşenmiş, arkada bisiklet takılı, elektirikli bisiklete montalı bir pi2010..
harika olur yaa
Montaj Terk !..