Bisikletle Ağrı Dağı Zirve Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulasb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,030
Ynt: Bisikletle Ağrı Dağı Zirve Fotoğrafları

pandipieri' Alıntı:
dogru soze ne denir? haklisiniz... :D
medya icin haber ters giden seylerdir...duz giden degilll.ustelik kimsenin umurunda bile olmaz.adamlar aktiviteyi yapali aradan kac zaman gecmis daha anca millet ilgileniyor...okuyp da tebrik etmeme gibide bir eksigimiz var ayrica....iyiye iyi yorum yapmaz kotuyu yerin dibine sokariz.
ayrica bu konuya 1800 kisi bakmis 14 tane yorum yapilmis...aslinda en az 2500 -3000 den fazla ziyaret 500 den fazla da yorum almayi hakkeden bir aktivite icin.....degerlendirmeyi birde bu yonden gorunuz...maalesef...

Etiketler

BENGÜÇ ÖZERDEM

ULAŞ BAYDAR

GÖKCAN BAYDAR

YÜKSEL BAYDAR

SELAM BAYDAR

EVREN OKCU

BURAK KİNET

SERHAD KANGÖZ

ÖZDEM VELİ ERDEM

HASAN ÇAĞDAŞ

UMUT BEKTAŞ

TANER DOĞRU

ORKUN DOĞRU

BURAK MURAT BAYRAM

BARIŞ TOPCU

Muhteşem Ekibi,

Destek verenleri,

Emeği geçenleri

Tek tek kutlarım....

! ! ! S ü P e R S i N i Z ! ! !

! ! ! V a R o L u N ! ! !

Yahu,

Millet... bırakın dağa çıkmayı, bırakın bisiklete binmeyi, yürümeye üşeniyor...

Siz AğRıYa BiSiKlEtLe çıkıyorsunuz...

Hala inanamıyorum...

Helal olsun... Alkış... :smiley: :smiley: :smiley:

şimidi gördüm konuyu abiler süper hareket canı gönülden tebrik ediyorum sizleri :smiley:

BENGÜÇ ÖZERDEM

ULAŞ BAYDAR

GÖKCAN BAYDAR

YÜKSEL BAYDAR

SELAM BAYDAR

EVREN OKCU

BURAK KİNET

SERHAD KANGÖZ

ÖZDEM VELİ ERDEM

HASAN ÇAĞDAŞ

UMUT BEKTAŞ

TANER DOĞRU

ORKUN DOĞRU

BURAK MURAT BAYRAM

BARIŞ TOPCU

helal yawww size,

bişi olsam su ülkede bilmem kactane cumhuriyet altını takardım başarınızdan ötürü:smiley:

gonlumden gonlunuze yolladıgım altınları kabul edin sizde:smiley:,

darısı bir gün benimde basıma arkadaşlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri