Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce karavan bölümünde açılmış başlıkta cevaplamıştım, ama konuyla ilgilenen başkalarının da işine yarayabileceği için tekrarlamak istiyorum.
yukarıda ve aşağıda fotografı görünen römorku, bir arkadaşım aracılığıyla Amerika'dan getirtmiştim. Türkiye'de satıldığını sanmıyorum. Ancak bir aralar sahibinden com'da benzer bir römorkun satışı bisiklet bölümünde uzunca bir süre durdu.
Bu römork, normalde küçük 2, büyük 1 çocuk için tasarlanmış olmakla birlikte, çocukların yaslanacağı ve emniyet kemerlerinin olduğu sırt kısmı çıkarılarak yük taşıma amaçlı da kullanılabilmektedir. Ayrıca bisiklete takılan kolun altında bulunan ve bisiklete takıldığında katlanan, bisiklete takılı değilken ise açılan küçük tekerlek sayesinde iki kişilik konforlu bir çocuk arabası olarak da kullanılabilmektedir.