Bisikletçiler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baymineral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,677

Ynt: Bisikletçiler Buraya

Ya bisikletçiler buraya demişken gezenbilir olarak şöyle bir bisiklet gezi gurubu kuralım. İlgilenenler buraya yazsın çoğunluk olmasını müteakip hemen bir buluşma ile bağları atarız. ;) :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=371.0

Birde katılımcı olacak arkadaşlar buraya bir uğrayıp anketi doldururlarsa iyi olur. ;)

Uzun Turlarım;
1- Isparta-eğridirgölü-dedegöldağları-köprülükanyon-aspendos-Antalya
2- Marmaris-fethiye-kalkan-kaş-antalya
3- Bandırma- sahilköy yolarından-Çanakkale

olmak üzere 3 tane ::smiley:

Ya bu arada ben bisikletimi satmak yenisini almak istiyorum buraya resimli ilan bırakmak caizmidir ???

Ya hani biz bisiklet ekibi kuracaktık.
En azından İstanbulda oturan arkadaşlara sesleniyorum.
Yakın zamanda bir toplansak.
Konuşsak tanışsak.
Bahara kadar organize olalım. Uzun veya kısa metrajlı turlar düzenleyelim.
Birikimlerimizi canlı canlı paylaşalım.
İki sene önce Bulgaristan'da Varna'da gezinirken bir binanın önünde 15-20 bisiklet gördüm.
Baktım binanın giriş katında arkadaşlar toplanmış bisiklet üzerine sohbet ediyorlar. Kısmanmadım desem yalan olur.
Yani en azından bizde bu tarz bişey yapabiliriz.
Konu ile ilgili cevapları bekliyorum.
En kısa zamanda buluşmak üzere.

Ben aslında bir adet bisiklet edinmeyi düşünüyorum da, 30 yaşından sonra nasıl olur bilemem. Hani paşa paşa İstanbul'da gezilir de, sizin peşinize takılırsam yollarda helak olurum. ;D ;D

Olur mu Erhan Paşam,
Sen yaparsın bu işi.
Ya zaten maksat yolda olmak.
Toplanalım sohbet, muhabbet, yol hikayeleri, gezile, fotoğraf farklı ve zevkli bir yöntem bisiklet.
Bence böyle bir şey aklında durmasın sen al bir bisiklet :D:D

phobios' Alıntı:
Ben aslında bir adet bisiklet edinmeyi düşünüyorum da, 30 yaşından sonra nasıl olur bilemem. Hani paşa paşa İstanbul'da gezilir de, sizin peşinize takılırsam yollarda helak olurum. ;D ;D

Hocam,

Ben 40 a demir atarken aldım bir trek... 21" kadro bulacağım diye de göbeğim çatladıydı... ;D

Hayatta yaptığım en iyi tercihlerden biriydi...

20 lerin sonlarında 30 ların başlarında da binerdim istanbulda ama bu yaşlarda daha bir zevk aldım...

Bence hiç erteleme kap güzel bir velespit...

İnan ilaç gibi gelecektir bünyene... ;)

50'li yaşların üzerinde olup da bisikletle şu anda karış karış Türkiye'yi gezen insanlar tanıyorum :smiley:.
Hiç merak etmeyin yaşınızın bir önemi yok, eğer hafif hafif başlar daha sonraları da mesafe artırımı ile kendinizi geliştirirseniz çok keyif alacağınız bir spor olacaktır bisiklet.
Ben 21 yaşındayım, hatırladığım en eski tarihte, kendimi 3 tekerlekli, yuvarlık direksiyonlu bir bisiklet sürmeye çalışırken ki gözümün önüne geliyor :smiley:.
Bisiklet bir tutkudur, gündelik de binseniz, yarışsanız da veya dünyayı da turlasanız bu tutku içinizde bir yerlerde var demektir :smiley:. Önemli olan onu öne çıkarmak ;).

Yalovadan güneyköye hayatımın ilk uzun mesafeli bisiket turunu hiç unutamıyorum.

İhlasın ürettiği gazete aboneliğine bedelsiz verilen dandik dağ bisikleti ve tecrübesizliğimizle Bursa yoluna yukarı tırmanırken yolun kenarındaki duvarlardan 1,5 lt pet şişesine topladığımız tozlu böğürtlenleri yukarda benzin istasyonunda iyice suyla çalkalayıp sabah kahvaltısı niyetine yediğimiz ve tadını unutamadığımız turumuz arka taraftan taşocakları yolundan inerkenki hızımızı ve gözlerimizden rüzgarın aldığı uçurduğu aşırı süratten oluşan gözyaşlarımı hiç unutamıyorum.

Sonunda Yalova şehir merkezinde belki 10 km yavaş süratle fren halatım kopup bir damperli kamyonun altına girmekten kılpayı kurtulduğumu hiç unutamıyorum. Bir düşünsenize o halat on dakika önce taşocakları yolundan inerken kopmuş olsaydı, belkide şimdi yaşıyor olmıyacaktım.

O bisikleti hemen attım ve bianchi en güzelinden bir bisiklet aldım, bir hafta sonra da çaldırdım.

Aradan yine epey bir süre geçti, şimdi aşağıdaki ile idare ediyorum.

DSCN5875-1.jpg

Hasan böyle bişey organize edeceksen bence havalar böyle giderken bisikletlerle civar biyerlere gidebiliriz. Şu an aklıma biyer gelmiyor ama kır kahvesi falan olan nebilim...hıı?

seyyahasan' Alıntı:
Ya hani biz bisiklet ekibi kuracaktık.
En azından İstanbulda oturan arkadaşlara sesleniyorum.
Yakın zamanda bir toplansak.
Konuşsak tanışsak.
Bahara kadar organize olalım. Uzun veya kısa metrajlı turlar düzenleyelim.
Birikimlerimizi canlı canlı paylaşalım.
İki sene önce Bulgaristan'da Varna'da gezinirken bir binanın önünde 15-20 bisiklet gördüm.
Baktım binanın giriş katında arkadaşlar toplanmış bisiklet üzerine sohbet ediyorlar. Kısmanmadım desem yalan olur.
Yani en azından bizde bu tarz bişey yapabiliriz.
Konu ile ilgili cevapları bekliyorum.
En kısa zamanda buluşmak üzere.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR