Bisiklet Tamiri (Gidon Değişimi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Rothfuss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,494
Merhaba arkadaşlar;
Sizlere bir sorum olacaktı.Benim geçen sene aldığım ihlas marka amörtisörlü çok güzel bir bisikletim var.Normal bir bisiklet galiba.Geçen sene fazla kullanmadım bu sene 3-4 kere kulandım gidonu yamuldu gidonla ön tekerin birleşme yerinden bir çıkma söz konusu aslında bisikletçiye götürdüm sıktı ama daha eve giderken gene açıldı :'( Neyse ben bir el atayım dedim daha beter oldu gidonsuz oldu artık :D Size sormak istediğim sıfırdan bir gidon takılabilirmi.Bu ilkbahar ve sonbaharda yanıbaşımızda olan nilüfer çayına,çalıda bulunan çaya gitmek istiyorumda.Acaba sıfırdan ve çok sağlam bir gidon takılırmı?

Etiketler
Ynt: Bisiklet Tamiri (Gidon Değişimi)

Hala cevap bekliyorum...Acaba kaynak olurmu kaynaktan ziyade gidon komple değişirmi?

Gördüğünüz gibi bir hal aldı.Ne kadar sıksakta 15-20 dk sonra gevşiyor...Kaynak olurmu yoksa komple gidon değişirmi?

Peki iyice zımparalayıp,boyayıp,kaynak attırsam ne kadar sağlam olur ?

SamiGiray' Alıntı:
Hala cevap bekliyorum...Acaba kaynak olurmu kaynaktan ziyade gidon komple değişirmi?

Hoca ne yaptın değiştirdin mi kaynak mı bi çözüm buldun mu??
aynı bisiklet ve aynı sorun var bende de :D

Sıkma yapan civata ile somunu değiştirin .. Dişler bozulmuş olabilir...Gidonun çapı sıkan borunun çapından da küçük ise araya ince saç yada lastik türü bir şey konup sıkılabilir...

Ahmet abime katılıyorum civataları degiştirmeyi deneyin kaynak yaptırırsanız hiç hoş olmuyan bi görüntüyle sürüceksiniz bisikletinizi.Civataları degiştirin yine olmazsa araya bi cisim koyun sıkıştırma yapması açısından iç lastik olabilir.Kaynaga en son başvurun.

vida ile civatayı değiştirin benim başıma gelmişti enisini taktık gıcır gıcır oldu hiç gevşemiyor artık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR