12 yaşındayım ve 5-6 yıldır kullandığım 24 jant bianchi luca bisikletim var. Son birkaç yıldır bisiklet sürmeye ve bisikletlere ilgim çokca arttı maalesef bisikletim bu sürece iyi dayanmadı ve vitesi kırıldı pedalları hırpalandı güzel ve düzenli bakım yapmama rağmen kötü durumda ayrıca hızlandığımda önce kontrölü kaybediyorum yani gidonum kendini sağa sola atıyor ve ön frenim ne kadar sıkılaştırsamda titreyince sanki frene basmışım gibi beni birçokkez beni taklalara maruz bıraktı ve en sonda ağrılar içinde ayağa kalkıp bisiklette birşey var mı diye baktığım vitesimin kırıldığını gördüm bende en sonunda bisikletten soğudum ama bir sure sonra bisikletsiz duramadığımı anladım.Bende yeni bir bisiklet almaya karar verdim ve downhill bisikletleri araştırdım fakat fiyatlarından dolayı vazgeçtim sonraysa dirt jump bisikletlere baktım fakat döviz artışından dolayı ve türkiyede pek bulunmadığından bakmaya bile gerek duymadım diyebilirim. Şimdiyse bmx düşünüyorum. 1500tl civarı dağ bisikletide olabilir ve saydıklarımda olabilir yardımınız için şimdiden tşkler.