Bisiklet Önerisi ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan osman_vip90 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,560

osman_vip90

--- Antalya ---
Yer
İSTANBUL
Arkadaşlar , öğrenciyim o nedenle maksimum 400 tl ye kadar 0 , 2. el farketmez bisiklet önerilerinizi bekliyorum . Genel olarak şehir de kullanacağım , Üniversiteye giderken kullanmayı düşünüyorum . MTB düşünüyorum ama şehir bisikleti de alabilirim duruma göre ...

Boyum 1,68 kilom 65 falan cok iri biri sayılmam ;D

Etiketler
Ynt: Bisiklet Önerisi ...

1.Bisikleti [SIZE=small]Ulaşım, spor, gezinti için kullanacağım ,[/SIZE]
[SIZE=small]2.Genelde şehir de ama arada sırada doğada da kullanırım muhtemelen [/SIZE] ;D
3. Hergün kullanırım ihtiyacım oldukca

bunları da bilgi olarak yazayım ...

Bütçemi arttırdım biraz araştırmadan sonra , bütçem kredi kartı ile 750 TL olacak gibi inşallah ona göre bir bisiklet almak istiyorum artık :D MTB önerilerinizi bekliyorum ...

Amortisörü kilitlenebilen modellere bak. Carraro ve Salcano'yu incele. Özellikle kadro boyuna dikkat et

Tarık Kalkan' Alıntı:
Amortisörü kilitlenebilen modellere bak. Carraro ve Salcano'yu incele. Özellikle kadro boyuna dikkat et

o aşamalrı gectim Hocam , marka model hangisi neye göre iyi hangisini alsam durumuna geldim bi kaç model olustu kafamda misal Kron xc500 ya da xc750 . salcanoya ısınamadım Carraro olabilir belki Sedona :smiley:

Re: Bisiklet Önerisi ...

23 nisan akşamı kron xc 500 almış bulunuyorum. Çok fazla anlamasamda tamam tamam bu isten hiç anlamasamda benim hoşuma gitti. Kullanımı vs resi rahat. Tek sıkıntısı vites geçişleri ağır kalıyor. Belki zaman geçtikçe düzelir.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

arkadaşlar linkteki bisikleti almayı düşünüyorum.. yorumlarınızı bekliyorum.. boyum 1.80 kilom 82.. sizce hangi ebatlarda seçim yapmalıyım..
şimdiden teşekkürler..

http://www.erdoganlarbisiklet.com/v2.0.2/bisiklet/scott-2010-scott-scale-60-xs-s-m-l.html

turkerakm' Alıntı:
arkadaşlar linkteki bisikleti almayı düşünüyorum.. yorumlarınızı bekliyorum.. boyum 1.80 kilom 82.. sizce hangi ebatlarda seçim yapmalıyım..
şimdiden teşekkürler..

http://www.erdoganlarbisiklet.com/v2.0.2/bisiklet/scott-2010-scott-scale-60-xs-s-m-l.html

bence gayet güzel bir bisiklet :smiley: donanım olarak iyi marka olarak zaten tartısılmaz ama bu fiyata cannondale ve specialized modellerine de bakın , hatta dağ da cok kullanırım derseniz Giant markası 1 numara diyorlar ;D

giant mı scott mu ben de bilemedim, kararsızım.. en iyisi biraz daha araştırmak ;D
genel yorumlarda denen şu: "başlangıçta iyi bir kadro alırsanız daha sonra upgrade edebilirsiniz"
linkteki kadronun sonradan upgrade için uygun olduğunu düşünüyorum.. katılır mısınız?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR