Bisiklet ile Spil Yolculuğu... Rakım: 850

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dreamboys69 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,643

dreamboys69

Her an kamp yapabilirim :)
Yer
manisa
Web
gundemdeki.blogcu.com
gece sabaha kadar çalıştım ve sabah kent ormanında kahvaltı ısmarlamaya karar verdim kendime.sabah sessiz ve sakin oldugu için güzel oluyor.zeytinli poğça ve meyvesuyu birde gazetemi alıp kent ormanına doğru pedal bastım.kent ormanı yakın biryer zaten.kahvaltımı yapıp gazeteyi okuduktan sonra acaba şu yol nereye gidiyor diye merak ettim.ama fazla gitmek yok gece çalıştın yorgun haldesin aşkın zaten duyarsa fena olur diye kendi kendime konuşurken yakaladım kendimi:smiley:
biraz gittim,azcık daha gitsem nolur hem hava serin ve mis gibi çam kokuyor.ilerdeki virajdan dönerim hem dedim.sonunda kaçıncı virajı geçtim bilmiyorum ama rakım 400 civarına geldiğimi gördüm.sultan yaylasındaki evleri görüyorum,teyzemlere gitsem bana bi çay ikram eder herelde dedim.bu arada yol bitti ve bisiklete binerek gitmem imkansız.dik şekildeki yoldan yürüyerek 30 dk sonunda teyzemlere vardım.ama çay içmeye halim kalmadı.teyze ben geldim hadi yatıyorum dedim:smiley:
şaşırdı tabi birden gelip yatınca:smiley:
temiz hava çok iyi geldi.5 saat uyuyunca kendime geldim.1saat oturup yola koyuldum.akşama aşkımlarda olmam gerekti.rakım 850 yazan tabela ile eve dönüş yolu başladı.
dönüş çok eğlenceli ve tehlikeliydi.
güzel bir macera yaşadım...
aşkım senin yorumunu merak etmiyorum.tahmin ediyorum:smiley:

uuuuuuuuuuuvm2.jpg

sany0240ck4.jpg

sany0252al0.jpg

sany0254zr9.jpg

sany0258ut7.jpg

Ynt: Bisiklet ile Spil Yolculuğu... Rakım: 850

Hocam çok güzel bir gezi olmuş...Özgürlük bu olsa gerek...Paylaştığınız için teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,701
Kaydolan Son Üyemiz
hubeyt

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR