devit3 http://www.dusteradventureteam.com/ Mesajlar 762 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/G.O.P 17 Ağu 2013 #2 Ynt: Biraz Da Mizah
notdream Ana Kamp Mesajlar 26 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 17 Ağu 2013 #3 Ynt: Biraz Da Mizah Supperrr. Sonunda olacagi bu. Pompacilarin hayatlari tehlikede olacak. turn your DREAMS into REALITY
Ynt: Biraz Da Mizah Supperrr. Sonunda olacagi bu. Pompacilarin hayatlari tehlikede olacak. turn your DREAMS into REALITY
notdream Ana Kamp Mesajlar 26 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 17 Ağu 2013 #4 Ynt: Biraz Da Mizah Musaadenle facebookta paylasmak istiyorum. Guldururken dusunduren mizah dedikleri bu olsa gerek! turn your DREAMS into REALITY
Ynt: Biraz Da Mizah Musaadenle facebookta paylasmak istiyorum. Guldururken dusunduren mizah dedikleri bu olsa gerek! turn your DREAMS into REALITY
bugraercan Ana Kamp Mesajlar 63 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 17 Ağu 2013 #5 Ynt: Biraz Da Mizah tabiki
izrafeel Özgürlük herkes için farklıdır.Benim içinse CJ'dir Mesajlar 372 Tepkime Puanı 3 Yer Kayseri 20 Ağu 2013 #6 Ynt: Biraz Da Mizah
acaNn 96" Daihatsu Feroza Sx Mesajlar 437 Tepkime Puanı 2 Yer Maltepe/İstanbul 20 Ağu 2013 #7 Ynt: Biraz Da Mizah doldururkenki sinsi bakış da ayrı şahane olmuş, pompacıyı razı etmek de mesele
bugraercan Ana Kamp Mesajlar 63 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 20 Ağu 2013 #8 Ynt: Biraz Da Mizah eyvallah, pompacı biraz şaşırdı o şaşkınlıkla birden sırtladım
Buggy DemirBeygir Mesajlar 775 Tepkime Puanı 7 Yer İzmir - Aliağa - Çaltıdere Web www.vosvos.net 12 Eyl 2013 #9 Ynt: Biraz Da Mizah Aracın benzinliyse yandın. Telaştan mazot pompasını kapmışsın, çalışmaz o araç, yakalanacaksın
Ynt: Biraz Da Mizah Aracın benzinliyse yandın. Telaştan mazot pompasını kapmışsın, çalışmaz o araç, yakalanacaksın
bugraercan Ana Kamp Mesajlar 63 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 12 Eyl 2013 #10 Ynt: Biraz Da Mizah daha yeni farkediyorum, ayrıntıyı atlamışız
izrafeel Özgürlük herkes için farklıdır.Benim içinse CJ'dir Mesajlar 372 Tepkime Puanı 3 Yer Kayseri 12 Eyl 2013 #11 Ynt: Biraz Da Mizah haha