Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Tavsiyeler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan taiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,363
Ynt: Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Tavsiyeler

TAİGA teşekkürler böyle hayra vesile olduğun için bütün maddeleri hepimizin uygulanmasını istediğimiz konular ama işte bu ama yı nasıl anlatacağız dostlarımıza arkadaşlarımıza kardeşlerimize yeğenleriimize şimdi buna tesadüfmü diyeceğiz bakın karşımda ki tv de son dakka haberi veriyor de göz ucuyla bakıyorum barış b. adındaki genç beyoğlunda bir durakta ki insanların arasına dalıyor araç görüntüde tersine dönmüş duruyor bu işi yabancılar nasıl çözmüş çok düşünüyorum tek çözdüğüm şey şu oluyor adamlar ne yapıyorsa iyi ve kötü olumlu olumsuz yaptıkları tek şey kuralına uygun yapmasına bağlıyorum yani adam bir muzurlukmu yapacak kurallarına göre yapıyor işte oralardan sürekli felaket haberlerinin gelmeme sebebi bu olsa gerek diye düşünüyorum . ayrıca beni en çok 6 / 11 / 12 / maddeler düşündürüyor buna müsade edipte sona tavsiyelerde bulunmak sizce bu insan sizi duyabilecekmi veya anlayabilecekmi sanıyorum ertesi sabah anlayabilir ancak şayet kuş hala kafesten uçmamış ise.
bütün gezenbilir ailesine kazasız belasız sporlar geziler hertürlü aktiviteler temennisi ile saygılar sunarım .

Etiketler

Önce Taiga'ya bu yazı için teşekkürler. Her zaman ciddi ciddi takılacağız diye bir kural yok. Bu tip esprili çalışmalar foruma renk katıyor, gülüyoruz, eğleniyoruz. Ama bu tip ciddi anlamda kafa patlatılıp ortaya çıkarılmış çalışmaların tam okumadan ve anlamadan bir takım yorumlarla farklı alanlara çekilmesinin, çalışmayı yapmış arkadaşlara saygısızlık olduğu kanaatindeyim. Açmış olduğum Hız Limiti isimli başlığın daha 10 kişi bile okumadan nerelere gittiğini konuyu okursanız görebilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17819.msg142666#msg142666

süperya bir çırpıda okudum ofiste benden başka kimsede yoktu ğülmekten yoruldum paylaşımın içiteşekür ederim çok beğendim

tek kelime ile 10 numara bir yazı...
emeginize ve elinize saglık

Gerçekten harika olmuş çıktısını alıp oda duvarına asmak lazım....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri