bir sorum var yardım lutfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alphonsEray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,783

Etiketler

Ynt: bir sorum var yardım lutfen

ozanyur' Alıntı:
ben sadece boyaya 5000 harcaıdm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ne akla hizmet harcadıysam şimdiden çizik doldu :D

Benim kupa takozlarını sıkıştırmamışlar. ilk gezide 6 tanesi koptu. takoz kopunca ön çamurlukları esnetti. arası açıldı. macunlar çatladı. arka alt iki köşe, nereye vurduysam 10 cm içerde. arka port bagajın altınıda ağaca vurdum. ;D şimdiden kaporta boya istiyor ;D

jeep' Alıntı:
Benim kupa takozlarını sıkıştırmamışlar. ilk gezide 6 tanesi koptu. takoz kopunca ön çamurlukları esnetti. arası açıldı. macunlar çatladı. arka alt iki köşe, nereye vurduysam 10 cm içerde. arka port bagajın altınıda ağaca vurdum. ;D şimdiden kaporta boya istiyor ;D

benim kupa takozlarıda son anda sıkıldı. kaportacı yapmamış ustam tek tek hepsini kontrol etti iyikide etmiş :smiley: :smiley: :smiley:
en güzelinide Yavuz abi defender'da yaptı, kaporta boya yok geri kalan herşeyi yaptı rahatca biniyo çizildi kırıldı derdi yok :D :D

ozanyur' Alıntı:
ben sadece boyaya 5000 harcaıdm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ne akla hizmet harcadıysam şimdiden çizik doldu :D

Aracınıza çizik attırmaya çıkmadan önce neden çizilebilecek yerlere manyetik plaka koymayı düşünmüyorsunuz. 60x100 cm ebatlarında 0.40 mm manyetik levhalar 7,5 TL civarında. Çok güzel yapışıyor ve hoplama zıplama ile yerinden oynamıyor. Buzdolabına yapıştırılan reklam magnetlerinin yapıldığı malzemenin incesi, istediğiniz ebatta kesebilirsiniz.

Ben bahçede çamurluklar, kaput önü gibi kedilerin tırmandığı bölgelere koydum, çiziklerden kurtuldum. Aynı malzemenin biraz desenlisi jeep sitelerinde body armor adıyle 80 - 100 USD fiyata satılıyor. Gittigidiyordan alacağınız iki plaka ile istediğiniz korumayı sağlarsınız.

Buggy' Alıntı:
Aracınıza çizik attırmaya çıkmadan önce neden çizilebilecek yerlere manyetik plaka koymayı düşünmüyorsunuz. 60x100 cm ebatlarında 0.40 mm manyetik levhalar 7,5 TL civarında. Çok güzel yapışıyor ve hoplama zıplama ile yerinden oynamıyor. Buzdolabına yapıştırılan reklam magnetlerinin yapıldığı malzemenin incesi, istediğiniz ebatta kesebilirsiniz.

Ben bahçede çamurluklar, kaput önü gibi kedilerin tırmandığı bölgelere koydum, çiziklerden kurtuldum. Aynı malzemenin biraz desenlisi jeep sitelerinde body armor adıyle 80 - 100 USD fiyata satılıyor. Gittigidiyordan alacağınız iki plaka ile istediğiniz korumayı sağlarsınız.

Linki buldum, buyrun.

http://urun.gittigidiyor.com/diger-hersey/miknatis-siyah-0-40mm-60cm-1-metre-7-40-tl-51441711

Ayrıca kolay yapışan ve hiç iz bırakmadan kolayca sökülen, her ebatta ucuz folyolar da var. Araç giydirmede kullanılanlardan.

Buggy' Alıntı:

teşekkürler güzel bir malzeme, ama ben fazla kasmak istemiyorum çizilirse çizilsin 3-5 sene sonra bir kat daha boya atarız dıştan olur biter sonuçta arazide kullanıyoruz :smiley: :smiley:

ozanyur' Alıntı:
teşekkürler güzel bir malzeme, ama ben fazla kasmak istemiyorum çizilirse çizilsin 3-5 sene sonra bir kat daha boya atarız dıştan olur biter sonuçta arazide kullanıyoruz :smiley: :smiley:

Arazi çizikleri aracın süsü tabi. Ama benim gibi boya, vernik attıktan birkaç gün sonra kedilerin tırnakla yaptığı sanat eserleri sergisini gezmek hiç hoş olmuyor :(

Buggy' Alıntı:
Arazi çizikleri aracın süsü tabi. Ama benim gibi boya, vernik attıktan birkaç gün sonra kedilerin tırnakla yaptığı sanat eserleri sergisini gezmek hiç hoş olmuyor :(

kedi tırnağı çizikleri pastayla alınır sanırım, benim kedim arabanın kaputuna çıkardı sürekli harita gibiydi kaput pastayla temizlemiştik

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri