bir sorum var yardım lutfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alphonsEray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,784

alphonsEray

ÇAMUR VAR DEDİLER GELDİK :)
Yer
MALATYA
merhabalar bi araç almak uzereyim ve bu işe başlamadan maliyet çıkarmak ıstedım
aracı nasıl kullanıcagıma gelirsk günlük yaşamtında çok fakat arada bı arazı nedden olmasın derim :smiley:
araca yapılacaklar olarak söyle bi listem var ve bu listeye göre acaba bana maliyet olustura bılırmısınız?

araba motoru ve sanzıman difransiyel fellan elden gececek ama öyle agır masraf yapamam
araç komple boyanacak curugu çarıgı varsa halledecem
elektirik aksam yaılacak
en az 35 lastik ve ona göre jant
dogal olarak araçı yukseltecm
çamurluklar alacam
moza koltuk alacam
gösterglerde sıkıntı var o halledelicek
sis lambaları alıcam
birde egzoz sıstemi

ewet şimdilik bu kadar acaba bi araca bunları yapsam bana ne kadar a mal olacaktır yapmıs olan arkadaslar cevap verebirse çok memnu olurum şimdi tşkler

Etiketler
Ynt: bir sorum var yardım lutfen

öncelikle aracınız hayırlısı olsun
çıkarmak istediğiniz maliyet tablosunda kriterleriniz çok geniş segmentte bu yüzden kimse bir fiyat veremez
bence önce aracın markasını modelini yazmalısınız
mesela kaporta boya olayı CJ nin komple boyasıyla defender arasında fark vardır cherokee dahada farklıdır
jant için birsürü marka var siz belki krom istersiniz belki demir jant ???
egsoz sistemi için monifolttan sona kadar da bir masraf yapılabilir sadece son susturucuylada bitebilir

kısaca önce marka sonra detaylar...
kolay gelsin iyi akşamlar

bu saydıklarınızın hepsini bir kalemde yapacaksanız sakın bi enkaz almayın derim
bu saydıklarınızdan daha fazlasını sizin yerinize hakkıyla yapan ve istenmedik nedenlerle aqracından ayrılması gereken arkadaşlarımızın satmış oldugu cj 1 cj edinin özetle yapılı bir araç alın sanayide kaybedeceginiz zamanlar yanınıza ker kalacaktır

__ C J 7 __' Alıntı:
öncelikle aracınız hayırlısı olsun
çıkarmak istediğiniz maliyet tablosunda kriterleriniz çok geniş segmentte bu yüzden kimse bir fiyat veremez
bence önce aracın markasını modelini yazmalısınız
mesela kaporta boya olayı CJ nin komple boyasıyla defender arasında fark vardır cherokee dahada farklıdır
jant için birsürü marka var siz belki krom istersiniz belki demir jant ???
egsoz sistemi için monifolttan sona kadar da bir masraf yapılabilir sadece son susturucuylada bitebilir

kısaca önce marka sonra detaylar...
kolay gelsin iyi akşamlar
Teşekkürler
araç Cj 5 79 model olup elementinin ateşleme önler disk fren arkalar Kampana

evedilaz' Alıntı:
bu saydıklarınızın hepsini bir kalemde yapacaksanız sakın bi enkaz almayın derim
bu saydıklarınızdan daha fazlasını sizin yerinize hakkıyla yapan ve istenmedik nedenlerle aqracından ayrılması gereken arkadaşlarımızın satmış oldugu cj 1 cj edinin özetle yapılı bir araç alın sanayide kaybedeceginiz zamanlar yanınıza ker kalacaktır

Aslında kendi zevkime göre istiyorum aynı zaman da is yerim sanayi yerleşiminde

alphonsEray' Alıntı:
merhabalar bi araç almak uzereyim ve bu işe başlamadan maliyet çıkarmak ıstedım
aracı nasıl kullanıcagıma gelirsk günlük yaşamtında çok fakat arada bı arazı nedden olmasın derim :smiley:
araca yapılacaklar olarak söyle bi listem var ve bu listeye göre acaba bana maliyet olustura bılırmısınız?

araba motoru ve sanzıman difransiyel fellan elden gececek ama öyle agır masraf yapamam
elektirik aksam yaılacak
çamurluklar alacam
moza koltuk alacam
sis lambaları alıcam
birde egzoz sıstemi

ewet şimdilik bu kadar acaba bi araca bunları yapsam bana ne kadar a mal olacaktır yapmıs olan arkadaslar cevap verebirse çok memnu olurum şimdi tşkler

Aracı almışsınız ama dediğiniz amaçla o kadar masraf etmektense aracınızı satın ve yapılmış hazır bir araç alın. Araziye girmeyeceğinize göre cadde jipi tabir ettiğimiz araçlardan bir tane beğendiğiniz araç bulup alırsanız kozmetik bir kaç değişiklikle sizin istediğiniz araç olur.

Saygılar

yasarergun' Alıntı:
Aracı almışsınız ama dediğiniz amaçla o kadar masraf etmektense aracınızı satın ve yapılmış hazır bir araç alın. Araziye girmeyeceğinize göre cadde jipi tabir ettiğimiz araçlardan bir tane beğendiğiniz araç bulup alırsanız kozmetik bir kaç değişiklikle sizin istediğiniz araç olur.

Saygılar

haklısınız cadde tipi olacak ama . kendı zevkime göre yapmalıyım ne de olsa zevkler ve renkler tartısılmaz derler ya :smiley:

sadece bunların malıyeti tahmınen bana ne olur acaba onu sormak ıstemıstım

alphonsEray' Alıntı:
haklısınız cadde tipi olacak ama . kendı zevkime göre yapmalıyım ne de olsa zevkler ve renkler tartısılmaz derler ya :smiley:

sadece bunların malıyeti tahmınen bana ne olur acaba onu sormak ıstemıstım

Jeep rumuzlu Göktuğ Güzelbey'den enn güncel fiyatları alabilirsiniz.

İYİ SENARYO

Motor: yağ, filtreler buji ve kabloları, benzin otomatiği ve dist bakımı.. herşey iyi ise 200-300 TL arası
Şanzıman: yağ keçe değişebilir. Düzgün çalışıyorsa 100 TL
Difransiyeller: yağ keçe belki bilyalar.. fren merkezleri bakımı balata değişimi, çok yatmışsa hidrolik yağ değişimi 500-600 TL arası

Komple kaporta 1500 TL
Komple Standart Boya 1500 TL

elektirik aksam yaılacak
Onarım olursa parça almazsan 100 TL parça alırsan ortalama her parçan 40 TL
Komple elektrik tesisatı 800 dolar. göstergelerin hepsi 1200 TL

silvertone alırsın en uygunu ve iş yapanı, normal bir jantla birlikte takımı 3000 civarı

35 için 4 inç yükseltme 2500 TL

çamurluklar alacam
çeşidi çok ama 600 TL ye çok güzeller var..

moza koltuk alacam
çifti 750 TL dediler ama araştırmak gerek.

tair yoluna gidin km saati komple 250 TL filan

sis lambaları alıcam
3000 e de var 300 e de ..

birde egzoz sıstemi
headers +15hp 800 TL civarı..

Kötü senaryoyu yazmak istemiyorum.. Yeniden size cj yaptırabilir. Aracı alış maliyetinizin 5 katını harcayabilirsiniz ;D

jeep' Alıntı:
İYİ SENARYO

Motor: yağ, filtreler buji ve kabloları, benzin otomatiği ve dist bakımı.. herşey iyi ise 200-300 TL arası
Şanzıman: yağ keçe değişebilir. Düzgün çalışıyorsa 100 TL
Difransiyeller: yağ keçe belki bilyalar.. fren merkezleri bakımı balata değişimi, çok yatmışsa hidrolik yağ değişimi 500-600 TL arası

Komple kaporta 1500 TL
Komple Standart Boya 1500 TL

elektirik aksam yaılacak
Onarım olursa parça almazsan 100 TL parça alırsan ortalama her parçan 40 TL
Komple elektrik tesisatı 800 dolar. göstergelerin hepsi 1200 TL

silvertone alırsın en uygunu ve iş yapanı, normal bir jantla birlikte takımı 3000 civarı

35 için 4 inç yükseltme 2500 TL

çamurluklar alacam
çeşidi çok ama 600 TL ye çok güzeller var..

moza koltuk alacam
çifti 750 TL dediler ama araştırmak gerek.

tair yoluna gidin km saati komple 250 TL filan

sis lambaları alıcam
3000 e de var 300 e de ..

birde egzoz sıstemi
headers +15hp 800 TL civarı..

Kötü senaryoyu yazmak istemiyorum.. Yeniden size cj yaptırabilir. Aracı alış maliyetinizin 5 katını harcayabilirsiniz ;D

çok teşekkurler
ben burda bi 15 bın gordum bi anda :D

15 bin TL yi geçersiniz. 1500 kaparto 1500 boya nerde bu güzel ustalar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR