bsayil' Alıntı:Kolay gelsin Mert şık olmuş
yavuz-çelikel' Alıntı:tavandaki jerycan'leri arka kasaya taksanız, yukarıdaki yüksekliği azaltıp azda olsa aero dinamiye fayda sağlarsınız.Arka kasadaki stepne hırsızlığa davetiye çıkarır gibi, şifreli somun olsa güzel olur gibime geldi.Diğer kısımları çok hoş, konsept'i güzel olmuş, ellerinize sağlık.
;D ;D ;D ;D ;D ;D gerçekten hayal görmüşüm heralde. Sanırım lambaların arkasını jerrycan sandım.güle güle binin.mertozzy' Alıntı:selamlar... jerry henüz yok araçta... alıncada zaten bagaj içine konumlayacağım zaten...
onun haricinde araç otoparkta durduğu için çalınmaya karşı bi önlem almadım... ama illa çalmak isterlerse zaten arka stepne yatağını komplede götürebilir
yavuz-çelikel' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D gerçekten hayal görmüşüm heralde. Sanırım lambaların arkasını jerrycan sandım.güle güle binin.
mertozzy' Alıntı:Rustem bey tskrler... Dodik dusunmedim degil ancak onu gercekten hakkiyla yapabilecek bir usta tanimiyorum... birde dodik yapip genisletirsem eger gorsel olarak daha dolgun bir lastik kullanmam gerekir.. Onuda yapamiyorum su an donanimi ile aracta maks capta bir lastik ceviriyor... Simdi aracin arka kisminda 3 projem var.. İkisinin projesi hazir... Ucuncuyu arastiriyorum ) haftaya onuda cozmus olurum....