Bir Navaranin Yeniden Dogusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,787
Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu

.

iphone 074.jpg

iphone 080.jpg

Etiketler

işte arabamın son hali :smiley:

bitti mi derseniz tabiii ki bitmedi... :smiley::smiley::smiley:

sırada bir ufak dokunuş kaldı... oda aracın arkasında.. montaj fotolarında var ancak bitmiş fotolarda aracının arkasının resmi yok.
şu anda aracın arka bagaj kapağı yok.. bundan sonrada hiç olmayacak... ve janjanlı krom tamponuda yok artık..
bu hafta iş yoğunluğu nedeniyle yapamıyorum ancak haftaya arka tarafa başlayacağız. sanırım bayrama kadar bitirmiş oluruz...
bittiğinde yine fotoları buradan paylaşacağım...

araç çok ihtişamlı olmus hayırlı uğurlu olsun offroad performansınıda görmek isteriz

vwcaravelle' Alıntı:
araç çok ihtişamlı olmus hayırlı uğurlu olsun offroad performansınıda görmek isteriz

teşekkürler...
aslında sitede offroad performansı ile ilgili bolca konu ve görsel mevcut... ;)

Rustem bey tskrler... Dodik dusunmedim degil ancak onu gercekten hakkiyla yapabilecek bir usta tanimiyorum... :smiley::smiley: birde dodik yapip genisletirsem eger gorsel olarak daha dolgun bir lastik kullanmam gerekir.. Onuda yapamiyorum su an donanimi ile aracta maks capta bir lastik ceviriyor... Simdi aracin arka kisminda 3 projem var.. İkisinin projesi hazir... Ucuncuyu arastiriyorum :smiley:) haftaya onuda cozmus olurum....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,582
Kaydolan Son Üyemiz
kmavi

SON KONULAR

Geri