Merhaba forum heyeti bizde olan malum 42 willys'ı ( aracn üstü açık halden kapalı hale cevirilmiş) yatdıgı yerden kaldırmamız gerekiyor 9 senedir yatıyor motoruna bakıyorum yagmurlarda motora su gitmemiş gibi görünüyor şanzıman ve defransiyeller zaten yaglı (öyle düşünüyorum)bu vaziyet aracı kaldıracagız araç çekilecek olduğu yere kendı ayakları ile gitdi orada kontak kapatıldı ve o günden bu güne yatıyor nasıl başlamalıyım aklımdaki birkaç yöntem şöyle
1. biraz uraş akü falan tak bak marşa çalışırsa al git
2. al birtane celaskal yavaş yavaş uraşa uraşa çek
3. Diğer araca bağlayıp direk cek
araç ceklidiginde şasesinden yere taşlar koyuldu yanı bu zaman yükü hep o taşlar yüklenmiş aklımdaki bir diğer soruda o taşları aldıgımda olduğu yere çökmesi ama makasları sağlam gözüküyor
Not:Aracın fotoğrafları o yerden bir şekilde cıkardıkdan sonra paylaşacağım malum yerde fotograf cekmek istemiyorum.
Saygılarımla cevaplarını bekliyorum basit diye söylemeyeceğin şeyleri ben büyük ihtimal bilmiyorumdur. söylersen faydalana bilirim biraz uzun oldu kusuba bakmayın okuduğunuz için teşekkürler
1. biraz uraş akü falan tak bak marşa çalışırsa al git
2. al birtane celaskal yavaş yavaş uraşa uraşa çek
3. Diğer araca bağlayıp direk cek
araç ceklidiginde şasesinden yere taşlar koyuldu yanı bu zaman yükü hep o taşlar yüklenmiş aklımdaki bir diğer soruda o taşları aldıgımda olduğu yere çökmesi ama makasları sağlam gözüküyor
Not:Aracın fotoğrafları o yerden bir şekilde cıkardıkdan sonra paylaşacağım malum yerde fotograf cekmek istemiyorum.
Saygılarımla cevaplarını bekliyorum basit diye söylemeyeceğin şeyleri ben büyük ihtimal bilmiyorumdur. söylersen faydalana bilirim biraz uzun oldu kusuba bakmayın okuduğunuz için teşekkürler