Bir L200 modifiyeside benden olusun....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekirnayır Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,291
Ynt: Bir L200 modifiyeside benden olusun....

anladım teşekkürler.silikonla falan mı tutturuluyor diye tahmin ettim.şahsi fikrim ;çamurlukları delmek pek mantıklı değil bana göre ama çok da güzel gözüküyor.kazasız belasız kullanın.

Etiketler

edremitlihakan' Alıntı:
anladım teşekkürler.silikonla falan mı tutturuluyor diye tahmin ettim.şahsi fikrim ;çamurlukları delmek pek mantıklı değil bana göre ama çok da güzel gözüküyor.kazasız belasız kullanın.

evet haklısınız o vidalar takılırken insanın içi gidiyor ama yapacak bir şey yok....

zj den l200 geçiş yapan benım gibi biri daha bulunca ve yazdıklarınıda okuyunca gayet keyıf aldım.Araç gayet güzel olmuş ama ufak bir öz eleştırı jant seçımını daha farklı yapabılseydınız dahada guzel olabılırdı tabıkı bu benım fıkrım zevkler ve renkler tartışılmaz :smiley:.. size lastıkler konusunda sorum olacak ben aracıma yavas yavas başlamayı planlıyorum.lastık konusunda kararsızım bf mudterıal mı yoksa marsall kl71 arasında kararsızım.kl71 çok ses yaptıgını ama arazıde diş aralarınında açık oldugu için başarılı oldugunu bılıyorum ama bfg hakkında bılgım yok yakın cevremde kullananda yok o yuzden lastık konusunda goruşlerınızı bızımle paylaşirsanız sevınırım.

altunsu53' Alıntı:
zj den l200 geçiş yapan benım gibi biri daha bulunca ve yazdıklarınıda okuyunca gayet keyıf aldım.Araç gayet güzel olmuş ama ufak bir öz eleştırı jant seçımını daha farklı yapabılseydınız dahada guzel olabılırdı tabıkı bu benım fıkrım zevkler ve renkler tartışılmaz :smiley:.. size lastıkler konusunda sorum olacak ben aracıma yavas yavas başlamayı planlıyorum.lastık konusunda kararsızım bf mudterıal mı yoksa marsall kl71 arasında kararsızım.kl71 çok ses yaptıgını ama arazıde diş aralarınında açık oldugu için başarılı oldugunu bılıyorum ama bfg hakkında bılgım yok yakın cevremde kullananda yok o yuzden lastık konusunda goruşlerınızı bızımle paylaşirsanız sevınırım.

Jantlar arac uzerinde geldi. Belki ben alsaydım daha farklı bisey alabilirdim.. lastik konusunda ise ben bircok mt kullandim... bf mt gercekten cok ama cok iyi.. kl71 kullanmadim ama cok kisinin asfaltta sikayetini duydum... stt den de cogu insan memnun...

teşekkurler stt kullandım zj de memnun deıldım bfg doğru secım olacak anlaşılan

bekirnayır' Alıntı:
İlk olarak yükseltme ile başladık.. İstanbulda bir ustadan 4" yükseltme kiti siparişi verdik..Aslında tam anlamıyla kit de değil.. El yapımı bin ürün ama gayet başarılı ve fiyat olarak uygun...Ön helezon üstlerine get kondu, yine önde üst salıncak ve rotil arasına ayrı bir get kondu ve önlerin işi bitti. Arka makas altlarına yine get ve arka amortisörlerin uzunlarla değişimi ile montajı bitirdik ve araç 10 cm yükselmiş oldu.. Montajıda çok zor değil..

Araciniz hayirli olsun. Guzel oluyor...
On yukseltme icin bahsettiginiz ust salincak ve rotil arasina yerlestirilen get ile ilgili detayli bir foto koyabilir misiniz?
Bir de arkada kullanilan amortisor marka/model bilginiz var mi?

BlackLuv' Alıntı:
Araciniz hayirli olsun. Guzel oluyor...
On yukseltme icin bahsettiginiz ust salincak ve rotil arasina yerlestirilen get ile ilgili detayli bir foto koyabilir misiniz?
Bir de arkada kullanilan amortisor marka/model bilginiz var mi?

detaylı fotolarını çeker koyarım... markasını tam hatırlamıyorum ama dursun usta var.. site üyesi ... malzemeleri ondan temin ettim...

Araç zımba gibi olmuş elinize sağlık. Çok keyifli gözüküyor.Sormak istediğim modifikasyonlar sonucu arazi performansı üst seviyede olacaktır, ama off-road dışı (günlük kullanımda )sürüş konforunuz etkilendi mi ?Modifikasyonlar ne kadara mal oldu ?

Teşekkür ederim.

TAYFUN KARAMAN 08 HOPA' Alıntı:
Araç zımba gibi olmuş elinize sağlık. Çok keyifli gözüküyor.Sormak istediğim modifikasyonlar sonucu arazi performansı üst seviyede olacaktır, ama off-road dışı (günlük kullanımda )sürüş konforunuz etkilendi mi ?Modifikasyonlar ne kadara mal oldu ?

Teşekkür ederim.

şimdiye kadar ciddi anlamda 4 tane arazi aracı modifiyesi yaptım.. bunlardan 3 tanesi arazi şartlarına hazırlanınca günlük kullanımda ciddi ödenler verdi.. yani konfor baya bi düştü.. ancak L 200 de şuan için bunu hiç hissetmiyorum.. yani modifikasyondan öne konfor nasılsa şimdi de konfor aynısana yakın..tabi yol tutuşu v.s. muhakkak düştü... sadece M/T lastiklerin sesi var o kadar...

s.a
bende disco 1996 model v 8 manuelden sonra l200 duşunuyorum fakat modeller arası farklılıklar çok fazla kafam karişiyor sizce hem gunluk hemde hafta sonları arzıde kullanım için en ideal l200 hangisi butce 35000 bın cıvari bu arada arcınız gercekten çok guzel allah kazadan nazardan korusun....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri