Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sibelocal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,943
Ynt: Bir Klasik: Devrilen Motoru Kaldırma

Motorum DL-1000 daha hiç yan yatmadı ama merak ettim ve koruma demirlerinin üzerine yan yatırdım..Sonuç mu kolayca tek başıma kaldırıverdim.:smiley::smiley:Niye mi 2 mt ve 145 kg lik kapasite yetiyormuş,fakat normal olmayan ben hafifce zorlandı isem,normal şartlarda bazı teknikler gerektiği aşikar,kaldıracak gücüm kalmayıncaya kadar benim tekniği kullanacağım.
selamlar.

Etiketler

bir motorum 220 kg (triumph thunderbird) bir diğeri kendi dizaynım bsa a65 chopper. bnce en az 250.kg vardır çünkü çoğu yerinde boru yerine içi dolu malzeme kullandım.

henüz ikisinide yatırmış değilim ama hani olurda yatıracak olsam bu fıtık ameliyatı olmuş bel ile kaldırmayı denemem bile. etrafta birileri varsa "el atın bi abinize" deriz ama tenhada-ıssızda olursa yandığımızın resmidir )

konu açılalı epey olmuş ama yeni olunca kurcaladık biraz konuları . paylaşımlar için teşekkürler..

yaklaşık 50 yıldır motorsiklet kullanırım ve bu uzun yıllar içerisinde birkaç defa motoru yatırdığım oldu hep kaba kuvvetle kendime göre geliştirdiğim tekniklerle kaldırmıştım. Ancak hiç bir zaman Sibel hanımın verdiği linkteki gibi arkamı motorsiklete dönmek aklıma bile gelmemişti.
Bu yaştan sonra öğrendiğim bu bilgi için Sibel hanıma teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,715
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR