Teşekkürler Zerrin,odun tedarik ederken bol bol kulağını çınlattımceranus' Alıntı:Harika bir gezi olmuş, keyfinize sağlık olsun ..
Rıfat Abi, konuyu Karavan bölümüne aldım, varsa görsellere devam
Levent bey,soba tamamen seyyar .Gece kurdum sabah kaldırdım.güngör' Alıntı:Bende karavan bölümünü taradım,bulamadım. Zerrine teşekkürler.
Ankaradan güzel bir kar kampı manzarası elinize sağlık Rifat bey. Sizin sayfanızda resimlerinizi gördüm sobanızın
buradaki resimde kapı önünde göremedim sanırım seyyar olarakmı kullanıyorsunuz? Benimki sadece tahmin.
Selamlar.
Ahmet teşekkürler.Senide aramızda görmekte mutlu oluruz.abolgi' Alıntı:Rıfat abi, süper bir gezi olmuş kıskanmadım dersem yalan olur. Ümit bey yeni wv niz de karavanı aratmıyor anlaşılan tekrar hayırlı olsun. Neşeniz daim olsun .
güngör' Alıntı:Bende karavan bölümünü taradım,bulamadım. Zerrine teşekkürler.
rtulun' Alıntı:Teşekkürler Zerrin,odun tedarik ederken bol bol kulağını çınlattım
selamlar.
Ciddi bir engelim olmazsa 23 Nisan kampına mutlaka gelirim.ceranus' Alıntı:Rica ederim Levent..
Rica ederim Rıfat Abi, ne güzel bir maceraydı geçen sen yaşadığımız, bu sene yapalım yeniden 23 nisan da kamp hepbirlikte, ne dersiniz?
Hikmetim,o anlar ancak dost sohpetlerinde yüz yüze anlatılır.Aman haaaaaraptor' Alıntı:Rıfat ağbi bu çoraplar nasıl ıslanmıştı o anları gülmekten kırıldığım için çok net hatırlayamıyorumda. bi anlatıversen sana zahmet hatırlarım belki