Bir Günde 4 Yayla,Pazar Eğlencesi . . .

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,558
Ynt: Bir Günde 4 Yayla,Pazar Eğlencesi . . .

muratbilici' Alıntı:
güzel kareler...
paylaşım içim teşekürler ;D
balıkları biz 15 gün önce toplamıştık ;D
umarım bizden kaçanlar size gelmiştir.
son_kral_54' Alıntı:
Alabalık avıda yaptım tabi :D :D

Merhaba zalım balıkçılar sizi bizede bıraksaydnız birkaçtane hamdi bey görseller çok güzel oraları bırakıp nasıl dönmeli ankaraya

Etiketler

TEKNIKISLEM' Alıntı:
Hamd Bey,

görseller için teşekkürler

mayıs itibarı ile, kar görmüş olduk sayenizde ...
kartaopuda oynadık videoyu atınca bakarsın. ;)
dopamin' Alıntı:
Merhaba zalım balıkçılar sizi bizede bıraksaydnız birkaçtane hamdi bey görseller çok güzel oraları bırakıp nasıl dönmeli ankaraya
yok balık çıkaramadım.malum alabalık gündüz yakalaması zor.
dora' Alıntı:
Keyifli bir gezi olmuş tebrikler.
murat çelik' Alıntı:
yine yapmısın hamdi ligini gitdigin yerde dede belli edıyosun burdada her tasın altından hamdi bey cıkar diyosun sakaryaya yani güzel görseller ıyı eglencelertum herkese 19 mayıs da
teşekkürler.

toprağam ben bu topiği kaçırmışım, harika bir gezi olmuş bu arada bizim motocross ekibi ile tanışmışsın ;D

motocrossçular ile aramızda tatlı bir çekişme vardır. benim onlara karşı geliştirdiğim söylem DÖRT TEKER DÖRT ÇEKER DERT ÇEKER İKİ TEKER HASTANEYE ÇEKER sonuç şuan iki tanıdığım hastanede Allah acil şifalar versin

Emwayyes' Alıntı:
Güzel görseller paylaşım için tşkler
teşekkürler....
sinan54' Alıntı:
motocrossçular ile aramızda tatlı bir çekişme vardır. benim onlara karşı geliştirdiğim söylem DÖRT TEKER DÖRT ÇEKER DERT ÇEKER İKİ TEKER HASTANEYE ÇEKER sonuç şuan iki tanıdığım hastanede Allah acil şifalar versin
amin...
ayrıca sözünede katılıyorum.

Aynen....

iş çıkışı off road yapılan ender şehirlerdendir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri