Bir evde 2. defender :))

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,597

berk

"DEFENDER" is the sign of the sick mind :)
Yer
kocaeli
Web
www.kodosk.org.tr
bugun itibariyle evin garajında 2. defenderi almış bulunmaktayız portakal rengi harika bir g4 hazırlayıp mersine anahtar teslim hediye paketi halinde götürmeyi planlıyoruz :smiley:) bela birken 2 oldu defender hastalığına fena halde yakalanmış durumdayız allah sonumuzu hayır etsin :smiley: ayrıca aracı toplamaya ve restorasyonuna bana yardımcı olacak Başta Zafer Bager, Yunus Bager, ve Meriç Bager kardeşlere de sabır versin :smiley:))

Etiketler
Ynt: Bir evde 2. defender :smiley:)

Yeni bir proje görselleri bizi bekliyor yani :D sabırsızlıkla bekliyorum yeni canavarı ;D

roverman' Alıntı:
Yeni bir proje görselleri bizi bekliyor yani :D sabırsızlıkla bekliyorum yeni canavarı ;D

bizim göresellerde fazla detaylı ve eğlenceli oluyo :smiley:)) şimdi yeni canavarın bütün eksik parçaları listeliyoruz cumartesi benim için alice harikalar diyarında gibi biyer olan kayalar otoya çıkarma yapıcam öyle gözüküyo :D

berk' Alıntı:
bizim göresellerde fazla detaylı ve eğlenceli oluyo :smiley:)) şimdi yeni canavarın bütün eksik parçaları listeliyoruz cumartesi benim için alice harikalar diyarında gibi biyer olan kayalar otoya çıkarma yapıcam öyle gözüküyo :D
Şimdiden herkese kolay gelsin o zaman ;D

mersin'e mi? süper 4 gözle bekliyoruz. ;D gazi abi 6 kişi istiyor demişti, sanırım birisi halloldu :smiley:

bora1071' Alıntı:
mersin'e mi? süper 4 gözle bekliyoruz. ;D gazi abi 6 kişi istiyor demişti, sanırım birisi halloldu :smiley:

aynen :D 6 lıdan biri eniştem diğer beşliyi de sıraya alabiliriz pimp my ride garajı gibi oldu zaten

berk' Alıntı:
bugun itibariyle evin garajında 2. defenderi almış bulunmaktayız portakal rengi harika bir g4 hazırlayıp mersine anahtar teslim hediye paketi halinde götürmeyi planlıyoruz :smiley:) bela birken 2 oldu defender hastalığına fena halde yakalanmış durumdayız allah sonumuzu hayır etsin :smiley: ayrıca aracı toplamaya ve restorasyonuna bana yardımcı olacak Başta Zafer Bager, Yunus Bager, ve Meriç Bager kardeşlere de sabır versin :smiley:))

Berk Bizim işimiz defendere Ruh katmak Ruhsuz olmaz. Görselde acele etme Güzelleştirme bitsin.

önce ve sonra olması için ilk resimler ;)

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_1316.jpg

IMG_1320.jpg

IMG_1326.jpg

IMG_1322.jpg

IMG_1327.jpg

herkese merhaba, salgını önlenemez defender hastalığına tutulan tüm LR cilere allahtan acil şifalar dilerim....
bu arada berk bey bizden dahda vahım durumda herhalde , 2. defenderı almak buyuk cesaret sonucta,
hayırlı olsun iyi gunlerde çamurlanın ...

bu arada bişey paylaşmak istedim bülent kök beyin bir yazısı vardı çok gülmüştüm ama sanırım hepimizin basına geldi , diğer arabam evin iyi çocuğu yakıtı al zamanında bakımını yap sorun yok
ama 7 ay kadar önce aldığım SW 110 um böle değil , sürekli kafamda önüne ne taksam , motora ne yapsam, içi nasıl olsa diye tilkiler dolaşıyor ve bir bakmışım kendimi sanayide buluyorum , hemde elimde koca bir fatura ile :smiley::smiley:
yani land resmen evin kotu çocuğu oldu :smiley:) dertlerin evlattan sonra en tatlısı ile karşı karşıyayız sanırım hepimize bol sans ve 2010 defender lar dilerimmm:smiley::smiley:

2.mahmut' Alıntı:
bu arada bişey paylaşmak istedim bülent kök beyin bir yazısı vardı çok gülmüştüm ama sanırım hepimizin basına geldi , diğer arabam evin iyi çocuğu yakıtı al zamanında bakımını yap sorun yok
ama 7 ay kadar önce aldığım SW 110 um böle değil , sürekli kafamda önüne ne taksam , motora ne yapsam, içi nasıl olsa diye tilkiler dolaşıyor ve bir bakmışım kendimi sanayide buluyorum , hemde elimde koca bir fatura ile :smiley::smiley:
yani land resmen evin kotu çocuğu oldu :smiley:) dertlerin evlattan sonra en tatlısı ile karşı karşıyayız sanırım hepimize bol sans ve 2010 defender lar dilerimmm:smiley::smiley:

hahahaha ben aksam yatarken uyumadan ne yaparım dıye dusunuyorum yaa tedavı olsam ıyı olcak :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri