Bir Disco 1 Bu Kadar Değişebilir :(

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zapatista Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,911

zapatista

Gerçekçi ol imkansızı iste!!!!!
Yer
GİRESUN
http://www.sahibinden.com/sadece_bmw_ve_mercedes_takasli_land_rover_jeep_3900_cc_-68WQQaXQQ14114470WQQpXQQdisplayitem

deki disco yu beğenen var mı arkadaşlar?

disco.jpg

disco 2.jpg

disco 2.jpg

disco 1.jpg

Etiketler
Ynt: Bir Disco 1 Bu Kadar Değişebilir :(

enterasan olmus... bnde 2 hafta once disco aldım ama bence bu arabaların orjinal hali cok daha cekici yani böylede değişik olmus ama yinede fabrika cıkısı gibi kalsa bence daha makbul

karaktersiz bir hal almış
keske dışını yeni disco ya çevirene kadar altını tc sini falan yeni disco yapsaydı da bu araca 40 bin yira isteseydi..

acıkcası ben araca bu haliyle 10 dan fazla vermem zten otjinale cevirmek bayaaaa bi tutar :smiley: ben 95 model aldım km'si biraz fazlaydı ama her yeri orjinal 18.000 verdim ama bu arac kesinlikle 40 etmez

Bir ara defender konusunda orjinal olunca ne oluyosa gibi bir takım yaklaşım sahibi arkadaşlar vardı tam onlara göre
dogan görünümlü şahin jeep XJ görünümlü kartal :smiley:

Çok yazık, tabiri caizse ağır olacak ama genetiği ile oynanmış ucubeler gibi görünüyor. Araç Disco değil..Jeep Discruiser olmuş :(

arkadaşlar affınıza sığınarak size bir soru sormak istiyorum

ben o aracın sahibi olsaydım ve böyle bir halka açık foruma aracımın görüntüsü için ne düşünüyorsunuz diye sorsaydım alacağım her cevabı dikkate almak durumunda kalırdım çünkü soruyu soran ben olacaktım... haliyle herkes benimle aynı zevk ve değer yargılarına sahip olmak zorunda değil ya...

ama başka birisi benim aracımın resmini böyle herkese açık bir foruma koyup aynı soruyu sorsaydı açıkçası pek hoşuma gitmezdi, yapılan yorumlarda da - bence - kantarın topuzu biraz kaçtı sanki... belki o aracın sahibi aramızda ve şu anda bu kadar negatif yorumdan sonra utanıp bir cevap veremiyor yada size ne kardeşim diyemiyor...

bugün etrafımıza baktığımızda bize komik yada iğrenç gelebilen birsürü şeyin başkaları tarafından beğenildiğini gözlemlemek mümkün, aracın sahibi öyle istemiş yapmış, her defolu malın bir kör alıcısı vardır derler ya herhalde bu da onlardan biri olsa gerek ama hoşumuza bir şekilde gitmeyen herşeyi eleştirmek - yada bu kadar ağır eleştirmek - zorundamıyız?

sevgiyle kalın
naci

Naci bey haklısınız ben kendi adıma yaptıgım eleştiride orjinalliginin bozulmasını yadırgadıgımı belirttim

ndoganci' Alıntı:
arkadaşlar affınıza sığınarak size bir soru sormak istiyorum

ben o aracın sahibi olsaydım ve böyle bir halka açık foruma aracımın görüntüsü için ne düşünüyorsunuz diye sorsaydım alacağım her cevabı dikkate almak durumunda kalırdım çünkü soruyu soran ben olacaktım... haliyle herkes benimle aynı zevk ve değer yargılarına sahip olmak zorunda değil ya...

ama başka birisi benim aracımın resmini böyle herkese açık bir foruma koyup aynı soruyu sorsaydı açıkçası pek hoşuma gitmezdi, yapılan yorumlarda da - bence - kantarın topuzu biraz kaçtı sanki... belki o aracın sahibi aramızda ve şu anda bu kadar negatif yorumdan sonra utanıp bir cevap veremiyor yada size ne kardeşim diyemiyor...

bugün etrafımıza baktığımızda bize komik yada iğrenç gelebilen birsürü şeyin başkaları tarafından beğenildiğini gözlemlemek mümkün, aracın sahibi öyle istemiş yapmış, her defolu malın bir kör alıcısı vardır derler ya herhalde bu da onlardan biri olsa gerek ama hoşumuza bir şekilde gitmeyen herşeyi eleştirmek - yada bu kadar ağır eleştirmek - zorundamıyız?

sevgiyle kalın
naci

Naci dostum, en son kaça olur, sen onu söyle...:smiley:

Tamam, dıştan biraz abartılı ama içi hoş olmuş.

naci abi foto ları ben yükledim
plakayı saklamalıydım haklısın, ama beceremedim

kendi arabamın fotoğraflarını koyup sizden eleştirileri almak beni mutlu eder, en acımasızı da olsa bunlar bana sadece birseyler kazandırır..kendim için istemediğim bir seyi dalga geçmek için yazmazdım zaten, alrıca burada kırıcı üzücü yorumlar olmadığını düşünüyorum, ama plakaya saklamam gerektiği konusunda hata yaptığımı kabul ediyorum..saygı ve sevgilerimle..:smiley:

Arkadaşlar;

Benim yorumum, uzun süredir Discovery kullanan bir kişi olarak, aracın görüntüsünü beğenmediğimi ifade etmek içindi. Sokakta da görsem, başka bir yerde de, bu aracın şuanki görüntüsüne üzüldüğümü ifade ederdim. Eminim, sahibi aracı bu hale getirmek için çok uğraşmıştır. Çok da para harcamıştır... Ama, bu demek değildir ki, ortaya çıkardığı eser çoğu insan tarafından benimsenecek...

Umarım, uygun bir alıcı ile ortak bir rakama anlaşıp satışını gerçekleştirebilir. Şimdiden kendisine kolay gelsin.

Eğer, genel kanı olarak bu tarz araçların yorumlanmamasını benimsiyorsak, Moderatör arkadaşlardan rica edelim, bu konu başlığını komple silsinler.

sevgili arkadaşlar

tekrar kendimi ifade etmek istiyorum, bu konu hakkında yazı yazarken amacım kimseyi kırmak yada eleştirmek yada suçlamak değildi sadece affınıza sığınarak kendi düşüncelerimi paylaşmıştım...

umarım herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermedim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.