K Kampçı23 Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 14 Nis 2019 #1 Bir proje kapsamında acil olarak Biolite campstove-2 almak istiyorum. Elinde olup satmak isteyen varsa lütfen acil benimle iletişime geçsin.
Bir proje kapsamında acil olarak Biolite campstove-2 almak istiyorum. Elinde olup satmak isteyen varsa lütfen acil benimle iletişime geçsin.
tanersarp S R P A Mesajlar 112 Tepkime Puanı 82 Yer Mersin 15 Nis 2019 #2 Türkiyede bulma ihtimali biraz düşük. e-bay'da 120-130 $ seviyesinde.
M M60A3 Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 2 9 May 2019 #3 Kampçı23' Alıntı: Bir proje kapsamında acil olarak Biolite campstove-2 almak istiyorum. Elinde olup satmak isteyen varsa lütfen acil benimle iletişime geçsin. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim merhaba. Bulabildin mi acaba? Ben de arıyorum aynı makinadan
Kampçı23' Alıntı: Bir proje kapsamında acil olarak Biolite campstove-2 almak istiyorum. Elinde olup satmak isteyen varsa lütfen acil benimle iletişime geçsin. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim merhaba. Bulabildin mi acaba? Ben de arıyorum aynı makinadan