Bilt Hamber Urunleri.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,807

hus55

Zirve
Yer
kuzey kibris lapta, girne
selam arkadaslar. umarim bu konuyu dogru bolume tasimisim... garj bolumunde bir cok restorsayon,boyama oncesi kaporta hazirligi gordugum icin burda yeni acentlik aldigim firma'nin web sitesini atayim uygun gordum. urunler cok guzel,ve cok uygun fiyatlarda pazarlaniyor.gercekten restore asamasinda olan 4x4'ler icin super.pas kesin olduruyor. ve tum urunler su bazli,yani dogayi kesinlikle zarari yok. ;) hatta insaat sektorunde bile kullanim mumkun. ayrica cok farkli tarzda boya koruma urunleri var. ilgilenenler bana mail atabilir.

http://www.bilthamber.com/index.html

selamlar huseyin kurtbas

Etiketler
Merhaba Hüseyin bey, ürünlerin satışına devam ediyor musunuz? Kendi web siteniz var mı veya size nasıl ulaşabilirim.
Cahit Musal

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri