Gonderdiginiz dosyayi indirip inceledim. Benimkinden daha yeni bir versiyon ihtiyaci olan arkadaslarin kendileri icin sizin gonderdiginiz dosyayi indirmeleri daha iyi olacaktir. Ayrica gecen hafta icerisinde bir abimiz Igo nun pc versiyonunu bana gonderdi saolsun. Eger ihtiyaci olan arkadaslar varsa bana ozelden ulasirlarsa yollayabilirim onuda. Fakat elimde onun icin Turkiye haritasi mevcut degil.
siz 10 inch netbookunuzda kullandığınızı belirtmişsiniz bir diğer başlıkta. acaba bu paylaştığınız netbooklar için uygun değil mi ki yeniden pc verisyonunu bana gönderdi demişsiniz...
bende aynı amacla notebookumda yer alan dahili gps ile igonun türkiye haritasını güncelleyebileceğim, sizin tavsiye edeceğiniz verisyonu için yardımcı olmanız mümkün mü?
Burada yazilan butun verisiyonlar netbookta calisiyor fakat bilgisayar icin yazilmis versiyonu daha buyuk cozunurluklerde calisiyor. 15 inch laptopta tam ekran olamuyor fakat 10 inch netbookta tam ekran calisir. Diger versiyonlar daha kucuk ekranlarda calisiyor.
teşekkürler cevabınız için
ben sizin ile aynı amaçta 11 inch bir netbookta kullanacağım. Sadece Türkiyede kullacağım için Türkiye haritasının güncelliğine daha çok ihtiyacım var.
Sizin bu konu ile fazlasıyla ilgilendiğinizi görüyorum. Tavisyeniz hangi versiyon veya hangi link altındaki programdır. Özeldende yardım alabilirim
örneğin protobasso arkadaşımızın gönderdiği daha güncel veya türkiye için uygun halimidir ? tavisyenişzi rica ederim
Evet Mert beyin gonderdigi daha guncel. Zaten ufak bilgisayarda kullanacaksaniz yuksek cozunurluge gerek yok. Onlarda yarim ekran bile tam ekran gibi kaliyor.
Selamlar, yardımcı olmak istedim Araba bilgisayarımda kullandığım iGO8 ve Türkiye haritası + poiler + türkçe sesli rehberi ** e yükledim.
Tamamen çalışır durumdadır.
Belki birkaç kişinin işine yarar.
Selamlar, yardımcı olmak istedim Araba bilgisayarımda kullandığım iGO8 ve Türkiye haritası + poiler + türkçe sesli rehberi ** e yükledim.
Tamamen çalışır durumdadır.
Belki birkaç kişinin işine yarar.
Selam Melıh kısa bır sure ıcınde uzun bır yolculuga cıkacagımdan mumkunse İran Pakistan ve Hindistan haritaları lazım ve bunları kullanmak için sadece bır pc var bunda kullanabılecegım usp gps cıhazı almayı dusunuyorum nerden ve ne markayı tevsıye edersın ılgıne tesekkurler selamlar sefa