quack
Yeni Üye
Ynt: Bilgisayar icin Igo ve haritalari
melih bey merhaba,
siz 10 inch netbookunuzda kullandığınızı belirtmişsiniz bir diğer başlıkta. acaba bu paylaştığınız netbooklar için uygun değil mi ki yeniden pc verisyonunu bana gönderdi demişsiniz...
bende aynı amacla notebookumda yer alan dahili gps ile igonun türkiye haritasını güncelleyebileceğim, sizin tavsiye edeceğiniz verisyonu için yardımcı olmanız mümkün mü?
melihbozkurt' Alıntı:Merhabalar;
Gonderdiginiz dosyayi indirip inceledim. Benimkinden daha yeni bir versiyon ihtiyaci olan arkadaslarin kendileri icin sizin gonderdiginiz dosyayi indirmeleri daha iyi olacaktir. Ayrica gecen hafta icerisinde bir abimiz Igo nun pc versiyonunu bana gonderdi saolsun. Eger ihtiyaci olan arkadaslar varsa bana ozelden ulasirlarsa yollayabilirim onuda. Fakat elimde onun icin Turkiye haritasi mevcut degil.
melih bey merhaba,
siz 10 inch netbookunuzda kullandığınızı belirtmişsiniz bir diğer başlıkta. acaba bu paylaştığınız netbooklar için uygun değil mi ki yeniden pc verisyonunu bana gönderdi demişsiniz...
bende aynı amacla notebookumda yer alan dahili gps ile igonun türkiye haritasını güncelleyebileceğim, sizin tavsiye edeceğiniz verisyonu için yardımcı olmanız mümkün mü?