Bilginize Ihtiyacım Var..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozkancam34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,230

ozkancam34

Yeni Üye
Mesajlar
2
Tepkime Puanı
0
Ağustos ayında 2 arkadaş kamp yapmak istiyoruz.Kamp hakkında pek bi bilgimiz yok.

Öğrenciyiz Antalyada sahile yakın düşük bütçede 3-4 gün kalmak istiyoruz nerelere gitmeliyiz? Önereceğiniz yerin kamp fiyatları ne kadardır?

Kamp hakkında o değerli bilgilerinizi ve püf noktalarını bize aktarırsanız çok memmun kalırım :smiley:
 
Son düzenleme:

Etiketler
kamp hakkında değerli bilgilerden forumu araştırırsanız bolca bulabilirsiniz (daha ilk mesajınız armut pişsin agzıma düşsün istiyorsunuz. araçla mı gideceğinizi yoksa yürüyerek mi varacağınızı neye göre püf noktası istediğinizi belirtin ki bizde yardımcı olalım).

ayrıca açtığınız başlık belirleyici değil başlık açarken en azından derdinizi anlatın (ağustos ayında antalyada kamp yeri tavsiyesi vs. olabilir).

gelidonya feneri ile karaöz köyü arasında kalan korsan koyunu deneyebilirsiniz. herhangi bir kamping alanı yok ücret vermezsiniz. tuvalet, temiz su kaynağı ve alışveriş imkanınız olur. yemek işini alışveriş yaparak çözebilirsiniz ya da kendiniz kamp ateşinde veyahut alacağınız kamp ocakları ile çözebilirsiniz.

forumu bir gezin bilgileri alın, sonrasında eksik kalan kafanıza takılan bir şey olursa severek yardımcı olurum.
 


Merhaba biraz temel olarak önce bi kendi bölgenizde eve nispeten yakın bi yerde yapın acemiliğiniz çıksın derim sonra temel olarak mat tulum çadır çanta felan aldıktan sonra internettende listelere bakın malzeme olarak. Elinizden geldiğince hafif tutun çantanızı biraz araştırmadan sonra işte çadır kurma konumu felan arazide seçim yapmak için bilgiler vs. Daha sonra gitmeden hava durumuna bi bakın ama güvenmeyin önleminizi alın derim. Yani bi eve yakın yere kamp atın en azından tecrübe olur. Araştırmalarınızı da sağlam yapın ve ilk kampınızıda tecrübeli kişilerle yapmanızı tavsiye ederim. Eksiklerinizide not alın genel olarak bu şekilde ayrıntıları yaptıkça bol bol araştırdıkça öğrenirsiniz.. hayırlı forumlar


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,023
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst