Bıktım Artık Araç Bakmaktan Birisi Yardımcı Olsun:)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kadir_61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,496

kadir_61

Ana Kamp
Yer
Trabzon-Akçaabat
Arkadaşlar uzun zamandır cj arıyorum fakat bir türlü aradıgım fiyatlarda özelliklerde bir araç nasip olmadı kış geliyor malüm bir an önce bir cj almak istiyorum fakat bir türlü karar verip alamıyorum güzel bir araç buluamadım sizin görüşlerinizin benim için çok önemi var yardımcı olursanız çok sevinirim yorumlarınızı bekliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj5-bu-fiyata-boylesi-yok-77-model-acil-123675596/detay

Etiketler

Ynt: Bıktım Artık Araç Bakmaktan Birisi Yardımcı Olsun:smiley:

Gözünüzü karartın ve gidin alın ilk kez bir CJ sahibi olacaksanız sizi ya çok korkutacaktır yada hayatınızı değiştirecektir. :smiley:

jpcj7' Alıntı:
Gözünüzü karartın ve gidin alın ilk kez bir CJ sahibi olacaksanız sizi ya çok korkutacaktır yada hayatınızı değiştirecektir. :smiley:

Saol kardeşim hemen hemen bütün açtıgım topiclerde yardımcı oldun ama tek atımlık bir mermim var başka yok o yüzden gözümü karartıp alırsam hayatım gerçekten değişebilir kayacak şekilde:smiley: o yüzden çok acele edip hüsrana uğramak istemiyorum keyif almak istiyorum çevremdeki arkadaşlarım hep cj ye olumsuz bakıyor oldugu yerde arıza yapar ugraşamazsın sanayilerde kalırsın keyif alamazsın gibi bu yüzden onların dediği çıksın istemiyorum biraz daha geniş cevaplar verirseniz sevinirim iyi forumlar...

kadir kardes bana cj yi bedava verseler almam hoslanmadıgım bir arac bide fiyatlarına bakarsan hepsi ucmus 13 bin lira buna verecegine üstüne az daha koyup l200 magnum al hic olmazsa modelli hic olmazsa her ise yarar yük tasır yolcu tasır turbo dizel intercoler motor arazi performansı cj yi sollar kısın sıcak yazın serin cj ıle L200 arasında 5 bin tl fark var karar senin tabi pick up sevmiyor olabilirsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-muayyer-2005-4x4-mitsubishi-l200-magnum-64916588/detay/
ben sahibi degilim ama 4 ay daha satılmazsa aynen buna yapısacam insallah

motorize06' Alıntı:
kadir kardes bana cj yi bedava verseler almam hoslanmadıgım bir arac bide fiyatlarına bakarsan hepsi ucmus 13 bin lira buna verecegine üstüne az daha koyup l200 magnum al hic olmazsa modelli hic olmazsa her ise yarar yük tasır yolcu tasır turbo dizel intercoler motor arazi performansı cj yi sollar kısın sıcak yazın serin cj ıle L200 arasında 5 bin tl fark var karar senin tabi pick up sevmiyor olabilirsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-muayyer-2005-4x4-mitsubishi-l200-magnum-64916588/detay/

Kardeşim saol ama cj le bu araç tamamen farklı bir klasman bende nissan navarada 2009 model 4x4 değil ama pickupı arazide tercih etmiyorum arazilide olsa arkası karda çamurda hemen savuruyor performans olarak çok i değil güzel araç l200 de konforlu dediğin gibi hem arazi hem asvalt ama ağır arazide iş görmez tşk ederim yorumun için

Bende aracimi satiyorum 77 cj5 eger offroad yapmayacağım orijinal bakımlı bana buyuk dertler çıkarmayan kısacası ellenmemis bir aracim olsun derseniz kendi aracimi oneririm ama offroad yapacağım dev tekerli kocaman yarış koltuklu cj istiyorum derseniz bütçede artıyor araçlarda değişiyor :smiley:
Aracimi cogu uye taniyor ve ilan panosunda var :smiley:

kardeşim yada abim( yaşınızı bılmıorum sonuçda) bende yaklaşık 5 aydır cocuklugumdan beri merak saldıgım bu aracın araştırması içerisindeyım. Kutluhan abimin dediği gibi gözünü karartıcaksın, çünkü bu araçlar cok eskı araçlar. birisi cok memnunum derken bır dıgerı cok yakıyor dıye ahlanıp vahlanabılıyor. bana burdakı abılerım acele etme once araştır öğren bu araçları dedıler ben de uslu çocuk oldum araştırdım. karbüratörlerınden extrem dodiklere kadar ögrenmeye çalıştım. şunu öğrendim:
ben cj5 değil 50 54 model m38 ( alçak kaput) hastasıymışım. daha begendıgım arabanın tam adını bıle bılmıyormusum.

velhasıl bu arabaları kurcaladıkca gözünde buyuyor. ben biraz pişman gıbıyım :D o yuzden fazla deşmeyı bıraktım. yakıtı ve fıyatı uygun bişi düşürnce alıcam.nokta.
yaşıcaksam bıle pişmanlıgı tadını cıkardıktan sonra yaşıcam ;)
senı sanayıye fazla sokmıcak bı arac buldugunda 2 3 fazla olsun, bence sabret onu al. yoksa araçdan sogursun( abılerım oyle dıyor. bende sabredıyorum. bence sende sabret. cunku mantıklı. her hafta sonu sanayıye gıttıgını dusunsene

motorize06' Alıntı:

bu L200 101binde olabilme ihtimali bence sıfır. detaylı expertiz şart !!

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99033.0 bunu al gitsin ben senin yerinde olsam 17.000 tl altina düşülen araclara bakmam bile ben ettim sen etme hesabı :smiley: ayrıcası linkte var zaten :smiley:

ferxkon' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99033.0 bunu al gitsin ben senin yerinde olsam 17.000 tl altina düşülen araclara bakmam bile ben ettim sen etme hesabı :smiley: ayrıcası linkte var zaten :smiley:

+1 bakmakta fayda var diyorum. satan dürüst ve site içinden, sürprizle karşılaşmazsın.

Elimde 79 cj var. Eğer param olsaydı Saygın Beyin arabasını yine de alırdım. O denli yani :smiley:

__ C J 7 __' Alıntı:
+1 bakmakta fayda var diyorum. satan dürüst ve site içinden, sürprizle karşılaşmazsın.
Çok teşekkür ederim herkese kapımız açık bakmak için soru sormak için almak dert değil mal her zaman satılır bir çay her zaman tadında içilmez :smiley:

izrafeel' Alıntı:
Elimde 79 cj var. Eğer param olsaydı Saygın Beyin arabasını yine de alırdım. O denli yani :smiley:
İsrafil abi senin tosuna iyi bak benim aracı almış kadar olursun bu denli yani ;D Teşekkür ederim ayrıca :D

Herkes'in İçinde Bşta Ben Varim Sanirim Bendeki de Satışta Olmasina Ragmen Seninkini Öneriyorum Görüyor Musun :p

ferxkon' Alıntı:
Herkes'in İçinde Bşta Ben Varim Sanirim Bendeki de Satışta Olmasina Ragmen Seninkini Öneriyorum Görüyor Musun :p

Teşekkür ederim kardeşim senin cj de yapılı hakkını yeme sarı uşağın ;D 2 ay satıldı satıldı satılmadı bestop tente alıp yola devam ediyorum koca oğlanla ;D Herkes sağolsun öneriyor ama bu kadar gönülsüz satıcı olunca olmuyor işde ;D

SaygınOzdemir' Alıntı:
Teşekkür ederim kardeşim senin cj de yapılı hakkını yeme sarı uşağın ;D 2 ay satıldı satıldı satılmadı bestop tente alıp yola devam ediyorum koca oğlanla ;D Herkes sağolsun öneriyor ama bu kadar gönülsüz satıcı olunca olmuyor işde ;D

bak bu daha mantıklı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR