Beykoz Anadolu Feneri Offroad Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PROF11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,527
Ynt: Beykoz Anadolu Feneri Offroad Gezisi

Cezmi beye ve fırat beye,tanıdışdığım ve tanışamadığım tüm dostlara çok teşşekür ediyorum,aranızda olmaktan ailece mutluluk duyduk,en kısa sürede buluşmak dileği ile saygılar sunarım

Etiketler

İYİ SEYİRLER

Fotoğraf394.jpg

Fotoğraf395.jpg

Fotoğraf396.jpg

Fotoğraf400.jpg

Fotoğraf401.jpg

freelander, asfalt lastiği, yapamazssın dediler yaptım oldu...
''beyoff'' a bu aktivite için çok teşekkürler bidahakine görüşmek dileğiyle

DSC00087.jpg

BEYOFF KULUBUNE VE ÜYELERİNE AYRICA KATILAN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. YOLDA KALMADIK ARABAMIZI DENEDİK NAVARA GİDERMİŞ ARTIK DEDİK :smiley:). BİR SONRAKİ ETKİNLİĞİNİZİ DAHA ŞİMDİDEN BEKLER OLDUK. SEVGİYLE SAYGIYLA DOSTLUKLA KALIN. HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER

egeberke; kusura bakmayın adınızı hatırlayamadım eşinizin çekmiş olduğu(freelander) geçiş fotoları vardı aşağıdaki mail adresine gönderebilir misiniz rica etsem.
ibrahimyildiz@yildizofis.com

İBRAHİM BEY MERHABALAR,
BU AKŞAM MAKİNADAKİ HERŞEY YÜKLENECEK VE SAYFADA YAYINLANACAK SİZİNKİLERİ ÖZELLİKLE SİZİN ADRESİNİZE GÖNDERECEĞİM.

SEVGİLERİMLE
BENAN CALABAKUL

Ben de kendi ve arkadaşım adına (kırmızı Rubicon) emeği geçen herkese teşekkürlerimizi borç biliriz. Gerçekten çok eğlendik, herşeyden önce sizin gibi değerli arkadaşlarla tanışma fırsatı bulduk.. Başkana, başkan yardımcısına Cemil'e, Mesut'a, ayrıca yardımımıza kayıtsız şartsız canla başla koşan arkadaşlara da çok çok teşekkür ederiz. Bugün aracı iç dış motor ve alt yıkamadan oluşan bir temizliğe soktum ve sanırım 15-20 kilo çamur aktı : )) ve 2 saatten fazla sürdü... Fotoğraflarımızı en kısa zamanda paylaşacağım.. videolarımızı da paylaşmayı öğrendiğim ilk anda yükleyeceğim. Yanlışım yoksa Benan hanımın da bir geçişte çektiği güzel bir foto vardı bizimle paylaşırsa sevinirim.

Bana da mimarsuatkaya@gmail.com ya da suat@designworkers.com.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz. Herkese selamlar.. Suat

egeberke' Alıntı:
BEYOFF KULUBUNE VE ÜYELERİNE AYRICA KATILAN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. YOLDA KALMADIK ARABAMIZI DENEDİK NAVARA GİDERMİŞ ARTIK DEDİK :smiley:). BİR SONRAKİ ETKİNLİĞİNİZİ DAHA ŞİMDİDEN BEKLER OLDUK. SEVGİYLE SAYGIYLA DOSTLUKLA KALIN. HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER

Bizde sizlere teşekkür ederiz ayrıca av içinde bekliyoruz sizi telefonumu 0530 827 20 08

Zafer emeğinize sağlık güzel bir etkinlik olmuş,bende katılmak isterdim,önceden söz verilmiş özel bir işten dolayı katılamadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR