BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 804
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 142,544
Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Hüseyin bey ;
Teşekkürler güzel sözleriniz ,yazılarınız için..
sizin benim hızım karşısında bu kadar geride kaldıgınızı iletseydiniz....İnanın hemen çaresine bakar....yavaş çekimde yazardım hergün.. ;D

Ben bir gezinin sıcaklıgı hemen geçmeden yazmanın daha iyi olacagına inanlardanım.Yoksa 3-5 ay geçince...tadı kalmaz..
Tıpkı yemek masasında yemek hazırken yendiginde alınan lezzet gibi.
Soguyunca..yada sofradakiler dagılınca yenen yemekten ne anlarım. :D :D :D

Akdeniz45' Alıntı:
Baştan başlıyorum yetişemiyorum. Sondan başlayınca ortada kalıyorum. Hızınız biraz azaldı galiba ;D ;D ;D.

Önce, yıllarca VW LT kullanmış birisi olarak, normal bakımları yapıldığında bu aracın sürücüyü yolda bırakmayacağını söylemek isterim. Güzel karavanınızla size daha çok zevkli geziler dilerim.

Detaylı bilgiler ve güzel resimler için çok teşekkürler.

Etiketler

BEYAZ MARTI..YIKANDI..BAKIMI YAPILDI..BİR DAHAKİ GEZİ İÇİN USUL USUL BEKLİYOR..

İlk yapacaklarımdan biri ona layık oldugu isme ait çıkartmayı yapıştırmak olacak..
aşagıdaki fotograflardan sizce hangisi çıkartma olarak yapıştırılırsa güzel durur..

Beyaz martı(1).jpg

Beyaz martı(2).jpg

Beyaz martı(3).jpg

Beyaz martı(4).jpg

Beyaz martı(5).jpg

İsmail bey merhaba resimllerin hepsi güzel ..
1...6.Nolu resim = Ne yapıyorsunuz orda der gibi .
2...1.Nolu resim = Ben o bölgeyi gördüm siz keyfinize bakın bana daha doğal yerler lazım der gibi.
3...3.Nolu resim = Of ben ne yaptım burası berbat olmuş der gibi.
4...4.Nolu resim = Üzgünüm ben gidiyorum der gibi.
5...7.Nolu resim = ARKADA KALAN YERLER GEZİLMİŞTİR İLERİDE GEZİLECEK NERELER VAR DER GİBİ.
6...8.Nolu resim =0 YENİ Bİ YER BENDE, GÖRMEK GEZMEK İSTİYORUM.LÜTFEN KİRLETMEYİN DER GİBİ.
Evet ismail bey bizim bakış açımız ve yorumlarımız bu kardeşim ( 7 ve 8 ) ikisi birden deriz.Kendinize ve ailenize iyi bakın selamlar...Tunay&Tugay

Logolardan 5 ve 7 numaraları beyendim. Yorumlara göre 5 numara daha çok beyeniliyor.
Sizin pikapın fiyat araştırmasını yapayım dedim pek bulunan bir araç değil ama görduklerimden en güzeli ve bakımlısı sizinkisi. Buz dolabını nereden aldınız ve mumkunse fiyatını söyleye bilirmisiniz. Araca bağlandığında çok enerji harcıyor mu?

Teşekkürler Arkadaşlar..

üj -bej ;D ;D ;D en begenilen gibi.Bu hafta bunlardan 2.şer adet yaptıracagım bakalım..Araç üzerinde nasıl duracak.
Yalnız siyah zemin üzeri beyaz yaptıracagım ki..yoksa BEYAZ MARTI siyah martı olur demi.. :D

Alper bey merhaba,
Benim pikap (Moto karavan) çok bulunan bir araç degil.Ama son seyahatimizde İtalya,Hırvatistan da Bayagı rsatgeldik.
Tabii ki az oluncada fiyatı tesbit etmek biraz zor.Sanırım 25-30 arası fiyattadır.
Buzdolabını gezi notlarının ilk sayfasında anlatmıştım.
AÇSA Firmasından TB41A 1150 tl ye 6 takside aldım..0 derecede 105 amper şarjlı jel akü 4-5 gün rahat gidiyor.

alper55' Alıntı:
Logolardan 5 ve 7 numaraları beyendim. Yorumlara göre 5 numara daha çok beyeniliyor.
Sizin pikapın fiyat araştırmasını yapayım dedim pek bulunan bir araç değil ama görduklerimden en güzeli ve bakımlısı sizinkisi. Buz dolabını nereden aldınız ve mumkunse fiyatını söyleye bilirmisiniz. Araca bağlandığında çok enerji harcıyor mu?

Bar yolunda sizinle birlikte park alanına girdim .Güzel bir yer bulmuşsunuz .Deniz harika görünüyor Dedem Saray-Bosna'lıydı.Tabi o zaman Yugoslavya böyle cumhuriyetlere bölünmemişti .Yinede bu topraklara dedelerimizin mekanları demek yanlış olmaz sanırım .Hep güzelliği anlatılır ama öyle tanıdığımız birinin karavanla gezmiş oluşu daha bir ilgimizi çekiyor .Kotor'u gördükçe geceleri sanırım Kotor Kotor diye sayıklamaya başlayacağız .Mustafa ile bir haftalık kaçamak yapıp gezmek bile geldi içimden .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR