Ynt: BEYAZ DİZEL DEFENDER 110 ARIYORUM.
merhaba, araç arızalandığı ve buna para ayırdığım takdirde batma ihtimalim olduğu için satabilirim diye düşünüyorum. gördükleriniz aracın 2 ay önceki resimleri. bugün tek farkı motorun yatak sarmış olması. kendim rektefiye ettirip gereken parça değişimlerini yaptırdıktan sonra da satabilirim, ben zaten değişiklikler yapmak istiyorum derseniz yaklaşık 2500liralık masrafı düştükten sonra da böylece alabilirsiniz.
aracımın özellikleri 92model askeriye çıkışlı defender 110, orijinal 2500 dizel, 140bin kmde ama şuan için bi önemi kalmadı sanırım =) beyaz, tek kabin, uzaktan kumandalı merkezi kilit, hidrolik direksiyon, arkalar disk fren, db1100 çekici vinç, şnorkel, döşemeler yeni, ön kaput üzerinde kısmen siyah ve kasada iki yan oturma bölümü metalik alüminyum kaplama. ayrıca arka kabindeki oturma yerlerinin minderleri mevcut ve zemini çıkarılabilir 2 kat halıfleks kaplı. kasa kısmı siyah branda ile kaplı.
4 ay önce bir dağ ilçesi olan karabük ovacıkta eczane açtığım için mahsur kalmaktan korkarak rizeli bir adamdan aldım. 2001 model 2.0 td vectramla takas etmiştim. değeri 19bin idi. açıkçası piyasayı çok bilmiyorum ama özelliklere göre alışta çok zarar etmediğimi düşünüyorum. satışta da çok zarar etmeyeceğim şekilde talip olursanız anlaşabileceğimizi sanıyorum.
ilgilenirseniz bana ulaşın
ecz. ümit yenice/ovacık eczanesi/ovacık/karabük
0532 678 75 67- 0370 877 11 11