BEYAZ DİZEL DEFENDER 110 ARIYORUM.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hkures Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,949

hkures

Zaman En büyük yargıç ve çözümdür..
Yer
of
Merhaba

Beyaz Dizel Defender arıyorum toplayada bilirim. hazır alda diyorsanız değerlendiririz.

Etiketler
Ynt: BEYAZ DİZEL DEFENDER 110 ARIYORUM.

Siyahda Olur.

Sarıyı görmek gerek.
telekomdanda çıkabilir.

slmlar benim aracım komple yeni toplandı sıfırdan heryeri yenidir sorunsuzdur .....aracım 1987 model bd30 motorludur komple beyaz siyahla süslenmiştir tavan siyayhtır vinç inden telsizsizine mt lastiklerinden yükseltmesine kadar herşey yenidir camlarına döşemesine elektrik tesisatına kadar yep yenidir düşünürseniz aracımın resimleri....muayenesi plakası herşeyi yeni çıktı tertemiz pırıl pırıl bi aractır...
7usDe.jpg

PxPh4.jpg

jhvbb.jpg

Çok güzel gözüküyor. fazla resim varsa atarsanız sevinirim bir de fiyatınıda belirtirseniz.

slmlar özel mesaj atacaktım ama özeliniz kapalı sanırım aracımın herşeyi yenidir sıfırdan tertemiz şekilde herşeyi değişmişdir,,,aks larından ayna mahrutilerine kadar araca 50-55 bin tl masraf edildi gelip inceleyebilirsiniz aracıma işimden dolayı cüzi bi rakam istiyorum fiyatınıda abarttığımı düşünmüyorum açık açık yazıyorum 40.000 tlye vermeyi düşünüyorum oda işimle alakalı para lazım oldugu için yoksa inanın toplayanlar bilir istedigim para edilen masraf ve emege karşı hiç bişey saygılar

Araç hakikaten harika fiyat ifade ettiğiniz üzere güzel. bukadar iyisini düşünmemiştim. nakit bir anda bu kadar tutarı veremem. bi sü içeyim biraz düşünme fırsatı verin size vadeli ödemeyi kabul ederseniz. çek verebilirim. ama onuda düşünmem lazım

müsade ederseniz farklı araçlarıda paylaşabilirlerse mutlu olurum sanki ticareti bozulmış gibi olmaz sizin açınızdanda düşüncesindeyim.

Bide bu kadar güzel bir aracı nasıl arazıye çıkarıyorsunuz onuda düşündüm.

iyi dilekleriniz için teşekkürler tabiki düşünün taşının vadeli ödeme derken nasıl bi ödeme planı düşünüyorsunuz bilmedigim için bişey diyemiyorum tabiki diğer araçlarda koysun fotoları vs ....saygılar sevgiler

NVR01' Alıntı:
iyi dilekleriniz için teşekkürler tabiki düşünün taşının vadeli ödeme derken nasıl bi ödeme planı düşünüyorsunuz bilmedigim için bişey diyemiyorum tabiki diğer araçlarda koysun fotoları vs ....saygılar sevgiler
araziye cıkarma konusunda haklısınız ama defender oluncaa onun işide arazi olunca hiç zorunuza gitmiyor :D araziye götürmezseniz defender küser..:D

merhaba, araç arızalandığı ve buna para ayırdığım takdirde batma ihtimalim olduğu için satabilirim diye düşünüyorum. gördükleriniz aracın 2 ay önceki resimleri. bugün tek farkı motorun yatak sarmış olması. kendim rektefiye ettirip gereken parça değişimlerini yaptırdıktan sonra da satabilirim, ben zaten değişiklikler yapmak istiyorum derseniz yaklaşık 2500liralık masrafı düştükten sonra da böylece alabilirsiniz.
aracımın özellikleri 92model askeriye çıkışlı defender 110, orijinal 2500 dizel, 140bin kmde ama şuan için bi önemi kalmadı sanırım =) beyaz, tek kabin, uzaktan kumandalı merkezi kilit, hidrolik direksiyon, arkalar disk fren, db1100 çekici vinç, şnorkel, döşemeler yeni, ön kaput üzerinde kısmen siyah ve kasada iki yan oturma bölümü metalik alüminyum kaplama. ayrıca arka kabindeki oturma yerlerinin minderleri mevcut ve zemini çıkarılabilir 2 kat halıfleks kaplı. kasa kısmı siyah branda ile kaplı.
4 ay önce bir dağ ilçesi olan karabük ovacıkta eczane açtığım için mahsur kalmaktan korkarak rizeli bir adamdan aldım. 2001 model 2.0 td vectramla takas etmiştim. değeri 19bin idi. açıkçası piyasayı çok bilmiyorum ama özelliklere göre alışta çok zarar etmediğimi düşünüyorum. satışta da çok zarar etmeyeceğim şekilde talip olursanız anlaşabileceğimizi sanıyorum.
ilgilenirseniz bana ulaşın
ecz. ümit yenice/ovacık eczanesi/ovacık/karabük
0532 678 75 67- 0370 877 11 11

295830_2402134969419_1132433191_2792729_2016201908_n.jpg

297907_2402135169424_1132433191_2792730_166094186_n.jpg

300564_2402135449431_1132433191_2792731_869169538_n.jpg

320842_2402134609410_1132433191_2792728_103877227_n.jpg

bu arada herşeyi ruhsata işli, martta muayenesi bitiyor. iletişim kurarsanız daha detaylı bilgi paylaşımında bulunabilirim.

ilginize müteşekkirim ben kapalı kasa olarak satın almayı düşünüyorum.

merhabalar bende 89 110 kapalı kasa birtane var bunu size verebilirim kendim ercişteyim binek arabamı ve evimi kaybettiğimden satmak zorundayım. tlf 05469459922

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR