Beter Böcek CJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 133
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,588

Etiketler

Ynt: Beter Böcek CJ

frkbdr' Alıntı:
Yükseeeeeeeeeel koş bak burda ne var.. işte budur yaww..

Belki de böyle bir şey... ;)

03104wd_02z1977_Jeep_CJ5Front_Drive.jpg

03104wd_13z1977_Jeep_CJ5Passengers_.jpg

03104wd_01z1977_Jeep_CJ5Rear_Passen.jpg

03104wd_05z1977_Jeep_CJ5Front_Axle_.jpg

03104wd_12z1977_Jeep_CJ5Front_Bumpe.jpg

03104wd_03z1977_Jeep_CJ5Rear_View.jpg

03104wd_11z1977_Jeep_CJ5Interior_Vi.jpg

Lastiklerimi bekliyorum....bekliyorum....bekliyorum...... Ankara'dan gelemediler bir türlü ::smiley: jantlarım hazır.... eski lastikleri sattım...
Birde arka şaft üstüne çalışmamız lazım...
Dün epeyce kullandım sanayide problem yok...yürüyor :smiley:

frkbdr' Alıntı:
Orkunum ne diyorsun bundan kötüsü ne olaki..Bu arada senin canavar ne durumda..

Mustafa Abi resimler çok güzelde..

Hazır herkes kolları sıvamış, çamur azalmış, günler uzamış sende şu Wagoneer'i bir çıkarsan ortaya diyorum..... biraz yukseltip bi 35 atsan.... 360'ı biraz kullansan...

Jeepcj7' Alıntı:
Mustafa Abi resimler çok güzelde..
Hazır herkes kolları sıvamış, çamur azalmış, günler uzamış sende şu Wagoneer'i bir çıkarsan ortaya diyorum..... biraz yukseltip bi 35 atsan.... 360'ı biraz kullansan...

Hep aklımda... ilk fırsatta...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR